Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 sep 2020 - Anul XXV, nr. 216 (7521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconștiență plătită scump

Al doilea tânăr din aceeași comună a ajuns în penitenciar, pentru conducere fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești a pus în executare, sâmbătă, un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr din comuna Putna, condamnat la 1 an de închisoare pentru conducere fără permis. Florinel-Nicolae Burlică, în vârstă de 29 de ani, a fost identificat și reținut, fiind constituită o escortă care l-a condus la Penitenciarul Botoșani, în vederea încarcerării.

Atrage atenția că este al doilea caz recent de tânăr din Putna, condamnat la închisoare cu executare pentru infracțiuni la regimul rutier.

Recent, la final de august, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Putna, a fost condamnat de Judecătoria Rădăuți la o pedeapsă de 2 ani și 2 luni de închisoare, pentru conducere fără permis, magistrații menținând totodată și măsura de arest preventiv a inculpatului.

Gheorghe Nicușor Tapîrdău este genul de tânăr care a întins prea mult coarda în ceea ce privește inconștiența în trafic, iar până la urmă va plăti scump pentru asta. Tânărul a avut trei dosare penale pentru conducere fără permis, fiind condamnat o dată cu suspendare, și a continuat să conducă fără permis și când se afla sub control judiciar.
Tânărul și-a pus ”capac” situației juridice pe 15 iunie. În acea zi, un echipaj de la Secția Rurală Gălănești, care acționa pe drumul județean din Bilca, a efectuat semnal regulamentar de oprire unei mașini care circula pe direcția dinspre Frătăuți spre Vicovu de Sus. Șoferul a mărit brusc viteza de deplasare, polițiștii plecând în urmărire cu semnale acustice și luminoase. După aproximativ 3 km, conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un lan cu grâu. Din autoturism au ieșit doi tineri care au fugit în vegetația din apropiere, unde au fost prinși și imobilizați. În scurt timp polițiștii au aflat cu cine au de a face: Gheorghe Nicușor Tapîrdău, în vârstă de 24 de ani, din Putna, care nu are permis de conducere și care, pe 18 mai a.c., mai fusese prins după o urmărire în trafic, atunci fiind și beat la volan. El se afla sub măsura controlului judiciar, cu interdicție de a mai conduce autoturisme și cu interdicție de a părăsi localitatea de domiciliu. Așadar, acesta a ignorat flagrant măsurile dispuse de un procuror, fapt care l-a adus până la urmă după gratii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al doilea tânăr din aceeași comună a ajuns în penitenciar, pentru conducere fără permis.
 Vizualizări articol: 1244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Al doilea tânăr din aceeași comună a ajuns în penitenciar, pentru conducere fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei