Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 sep 2020 - Anul XXV, nr. 216 (7521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tabăra de tenis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a încheiat US Open 2020, poate cel mai interesant turneu de Grand Slam din istorie. Până la urmă, a fost interesant acest campus al tenisului creat de americani, cu jucătorii locuind la arenele principale. O inițiativă blamată de Țiriac, cu aceeași mentalitate de bogătaș îmbuibat care nu mai știe ce înseamnă bucuriile simple ale vieții. Mi s-a părut reconfortant să-i văd pe Zverev, pe Thiem, pe Kvitova uitându-se la tenis în timp ce mânuiau bețele chinezești sau se relazau pe șezlong. Cei doi băieți pomeniți au avut și șederea cea mai lungă, ei disputându-și aseară marea finală, al cărui rezultat eu nu-l pot ști. Zverev a întors pentru prima oară un meci de la 0-2 la seturi în semifinala cu Careno-Busta, transformându-se pur și simplu într-un zid care dădea totul înapoi. Thiem a fost monumental cu Medvedev, care și-a făcut numărul de domnul Goe, dar n-a avut din ce huiduieli să se hrănească, astfel că a vândut ieftin primul set. De următoarele a avut grijă Thiem, cu ceva emoții din cauza încălțărilor care i-au provocat două căzături frustrante. După alte trei finale de Grand Slam pierdute, sper ca el să fi câștigat aseară.

Știm însă campioana de la feminin. Înainte de asta, în semi, Osaka o deturnase în stilul ei sobru-agresiv pe Brady de la traseul de succes al unei noi Kenin, dar tenisul de top a fost dincolo, la Serena – Azarenka. După un început tremurător, Azarenka a început să plesnească mingea, la un moment dat am avut chiar senzația că urmăresc un meci de băieți, atât de mare erau forța și intensitatea. A trecut bielorusa, pentru a juca ea apoi rolul iepurelui în finală, zbughind-o tot cu 6-1, numai că Osaka reușit la timp să pună piciorul în prag și să câștige cu repetiție, după trofeul de acum 2 ani.

N-am cum încheia fără a anunța primul triumf WTA din cariera Patriciei Țig, obținut pe zgura pe la Istanbul, după clipe de tensiune criminală, de care numai acest sport alb este capabil! Patricia a învins-o pe o redivivus Bouchard după nenumărate, prea multe, mingi de meci ratate și devine a doua jucătoare din România în clasament după Simona Halep!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabăra de tenis.
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tabăra de tenis3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei