Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 sep 2020 - Anul XXV, nr. 216 (7521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune poliție

Percheziții la comercianți contrabandiști din Bazarul Rădăuți, soldate cu confiscări de peste 220.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la investigarea fraudelor economice au pus în executare, sâmbătă, patru mandate de percheziție, în mai multe locații din municipiul Rădăuți, fiind vizați comercianți din Bazarul ”Voința” din localitate, despre care anterior s-au adunate date că sunt implicați în afaceri cu contrabandă de țigări. 

Cea mai mare captură a fost realizată la imobilul unui rădăuțean în vârstă de 66 de ani, unde a fost identificată cantitatea de 10.750 pachete cu țigarete de proveniență extra-comunitară, de diferite mărci în valoare estimativă de 134.375 lei. Polițiștii au ridicat din casa bărbatului și suma de 26.850 lei, care se bănuiește că ar proveni din contrabandă și pe care acesta, cel puțin în primă fază, nu a putut să o justifice.  

Totodată, în casa unei femei în vârstă de 37 de ani, din Rădăuți, a fost găsită cantitatea de 965 pachete de țigări, în valoare estimată de peste 12.000 de lei.

Perchezițiile au continuat în bazarul „ Voința” din municipiul Rădăuți, la spațiile comerciale utilizate de cei percheziționați acasă. Din piață au fost ridicate aproape 300 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, purtând denumirea unor mărci înregistrate, cu o valoare estimată de peste 45.000 lei.

În total, cumulând bunurile ridicate și banii, confiscările au o valoare de peste 220.000 de lei.

Pe numele bărbatului de 66 de ani la care s-a găsit cantitatea mare de țigări, Eugen Roman, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul poliției județene.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice - Biroul Investigații Complexe, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și a tuturor persoanelor implicate.

De precizat că această acțiune vine după ce periodic în ultima perioadă de timp, polițiștii de la ”Economic” au descins în bazarul rădăuțean și au ridicat cantități mai mici de țigări sau de haine contrafăcute. Aceștia au adunat probatoriu iar sâmbătă au acționat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziții la comercianți contrabandiști din Bazarul Rădăuți, soldate cu confiscări de peste 220.000 de lei.
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziții la comercianți contrabandiști din Bazarul Rădăuți, soldate cu confiscări de peste 220.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei