Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 sep 2020 - Anul XXV, nr. 216 (7521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incompetență

Cătălin Miron spune că Primăria Rădăuți a atras doar 150.000 de euro în cinci ani, în loc de minimum 10 milioane de euro anual

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, spune că administrația locală va atrage anual minim 10 de milioane de euro, iar această sumă uriașă va fi folosită în mare parte pentru investiții. Mai exact, Cătălin Miron propune un parteneriat strategic cu mediul de afaceri local, prin care Primăria Rădăuți să beneficieze de o sumă de 2% prin contracte de sponsorizare.

”În ultimii 5 ani, mediul de afaceri din Rădăuți a încheiat contracte de sponsorizare cu Primăria Rădăuți în valoare totală de circa 150.000 de euro, în condițiile în care anual se puteau încheia contracte de minim 10 milioane de euro. Administrația publică locală a stat pe o mină de aur, care putea fi exploatată și care putea transforma Rădăuțiul în cel mai modern oraș din România. Corupția, prostia și nepriceperea au făcut ca oamenii care au condus Primăria, cel puțin în ultimii 5 ani, să nu țină cont de mediul de afaceri și să-i trateze pe reprezentanții acestora ca dușmani ai comunității”, a arătat Cătălin Miron. 

 

Mediul de afaceri va avea un loc onorific în Consiliul Local Rădăuți

Candidatul ALDE pentru Primăria Rădăuți spune că mediul de  afaceri din Rădăuți înseamnă afaceri cumulate de circa 1 miliard de euro, ceea ce impune obligatoriu încheierea unor parteneriate cu agenții economici din zonă.

Cătălin Miron a propus ca în viitorul Consiliu Local Rădăuți, reprezentanții mediului de afaceri să primească un loc onorific, iar din această postură să aibă un cuvânt de spus în ceea ce privește dezvoltarea economică a orașului.

”Disponibilitatea mediului de afaceri este totală. Există o mare dorință să contribuie esențial la modernizarea imediată a Rădăuțiului prin încheierea unor contracte de parteneriat cu municipalitatea, contracte de sponsorizare de până la 2% din cifra de afaceri. Vor să fie consultați pentru toate investițiile, vor transparență și seriozitate. Mediul de afaceri este extrem de interesat să dezvolte orașul, pentru că de aici își obține profiturile. Dacă acum bugetul de investiții este sub un milion de euro, putem să-l facem de minim 10 milioane de euro anual”, a mai precizat Cătălin Miron.

Candidatul ALDE pentru Primăria Rădăuți a mai amintit și de bețele în roate pe care cei care au condus administrația publică locală de aici le-au pus mediului de afaceri și a venit și cu exemple concrete în acest sens.

”Dacă în timpul administrației Loghin a fost chemat ISU Suceava pentru a închide magazinul general, bazarurile etc, ulterior, în perioada administrației Tatar a urmat ignorarea totală a mediului de afaceri. Ce au obținut cei doi pesediști de la mediul de afaceri din Rădăuți în acești 5 ani? O sponsorizare de numai 150.000 de euro. Sunt om de afaceri, am contact cu mediul de afaceri din Rădăuți și știu ce își doresc oamenii de afaceri din oraș. Este o șansă enormă să creștem exponențial bugetul de investiții cu care să modernizăm orașul, chiar și într-o perioadă extrem de scurtă de doi ani de zile”, a concluzionat Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron spune că Primăria Rădăuți a atras doar 150.000 de euro în cinci ani, în loc de minimum 10 milioane de euro anual.
 Vizualizări articol: 1817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 20 voturi
Cătălin Miron spune că Primăria Rădăuți a atras doar 150.000 de euro în cinci ani, în loc de minimum 10 milioane de euro anual4.8520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei