Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2020 - Anul XXV, nr. 112 (7417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Oferte

Magazinele „La Strada” din municipiul Suceava se deschid începând de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magazinele „La Strada” din municipiul Suceava se deschid începând de astăzi, 15 mai. “La Strada” vă aşteaptă în magazinul din Centrul Comercial Zimbru, str. Universităţii nr. 19, deschis, de luni până sâmbătă, între orele 10.00-18.00, şi duminica, între orele 10:00-14.00, unde o să găsiți oferte tentante. De asemenea, sunteți așteptați și în magazinul „La Strada” situat vizavi de Prefectură, de luni până sâmbătă, între orele 10.00-17.00, şi duminica, între orele 10.00- 13.00, unde printre multe produse de cea mai bună calitate, care pot fi achiziționate în această perioadă la prețuri reduse semnificativ, puteți să vă alegeți și produse din noua colecție primăvară-vară, produse de firmă, aflate în trend.

Clienții trebuie să poarte mască, trebuie să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în magazin și trebuie să păstreze distanța socială. În magazin pot intra maxim două persoane, care, la fel, trebuie să respecte distanța socială.

În magazinele „La Strada” se găsesc în fiecare sezon reduceri semnificative, dar şi produse din noile colecţii. În următoarele zile, puteți profita de perioada de soldare și de reduceri de până la 70% la zeci de produse.

Puteți vedea care sunt cele mai mari reduceri și cum să profitați de cele mai bune oferte, cu un buget mic, accesând www.lastradaleathers.ro/.

 

Diversitate de modele și culori

Nu ratați ocazia de a vă alege cei mai eleganți pantofi, balerini, sandale, saboți, pantofi sport, ghete, cizme etc., realizaţi pe un calapod comod, simpli sau eleganţi, rafinaţi, încălţăminte comodă care dă siguranţă piciorului, încălţăminte pentru toate vârstele. O diversitate de modele și culori, produse cu garanție asigurată de producători de renume, toate doar la magazinele „La Strada”. După cum ne-au spus reprezentanţii magazinelor „La Strada”, acestea sunt cunoscute de clienţi pentru că pun în prim-plan satisfacerea acestora, prin produse de calitate la preţuri excepţionale. „La Strada” comercializează încălţăminte de calitate din piele produsă de firme cu mărci consacrate din Europa, dar şi din România.

Clienţii fideli sunt obişnuiţi ca în magazinele „La Strada” să găsească în fiecare sezon reduceri semnificative, dar şi produse din noile colecţii, toate din piele, la prețuri atractive, „La Strada” având cel mai bun raport preț-calitate de pe piață.

 

Căutați modelele noi din sezonul primăvară-vară

La magazinul „La Strada”, situat în Centrul Comercial Zimbru, clienții pot achiziționa ghete de damă, din piele, de cea mai bună calitate, la prețul de 150 de lei, preț redus de la 400 de lei. De asemenea, la același magazin, puteți să cumpărați o haină din piele cu 150 de lei, după ce inițial avea prețul de 590 de lei.

La încălțămintea de piele din colecțiile anterioare reducerile sunt de nerefuzat. O pereche de pantofi care costa 300 de lei poate fi achiziționată după reduceri la prețul modic de 23 sau chiar 19 lei. Nu ratați și alte produse la prețuri uimitoare: mocasini (bărbați) din piele naturală, sandale copii, pantofi damă, sandale damă, pantofi bărbați, saboți bărbați, pantofi decupați damă, papuci de damă textil, saboți damă, ghete damă, papuci de casă damă (textil).

Pentru mai multe detalii, intrați cât mai repede pe www.lastradaleathers.ro/, unde puteți să vizualizați și puteți să vă alegeți cele mai îndrăgite produse. De la magazinul „La Strada” puteți să cumpărați haine de firme la jumătate de preț. De exemplu, o geacă Geox care avea prețul de 999 de lei se vinde, după reducere, la 499 de lei, sau un alt model de geacă Geox care avea prețul inițial de 1.599 de lei a ajuns, după reducere, la prețul de 799 de lei. Reprezentanții „La Strada” vă sfătuiesc să nu pierdeți din vedere modelele noi din sezonul primăvară-vară, produse din materiale de calitate, la prețuri avantajoase. Primul-venit, primul-servit! Clienții care au card de fidelitate „La Strada” vor beneficia în continuare de discounturi conform regulamentului magazinului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinele „La Strada” din municipiul Suceava se deschid începând de astăzi.
 Vizualizări articol: 1611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Magazinele „La Strada” din municipiul Suceava se deschid începând de astăzi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei