Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2020 - Anul XXV, nr. 112 (7417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără rețineri

Conducerea fără permis, o infracțiune la ordinea zilei pe drumurile din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Depistarea celor care conduc autovehicule fără a deține un permis de conducere este parcă tot mai des întâlnită între infracțiunile comise pe drumurile din județul Suceava. Cei mai mulți dintre cei identificați în trafic în această postură sunt tineri, cărora o plimbare cu mașina pe drumurile publice li se pare o bravură sau o distracție. Doar în cursul zilei de miercuri, polițiștii au întâlnit și sancționat trei asemenea cazuri care vor fi soluționate în cadrul unor dosare penale.

În cursul dimineții, înainte de ora 08.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea, în timp ce desfășura activități de control rutier pe DJ 178 B, în comuna Satu Mare, a oprit pentru control un autoturism marca Audi înmatriculat în Marea Britanie. Acesta se deplasa dinspre comuna Satu Mare spre municipiul Rădăuți, la volan aflându-se un tânăr de 28 de ani, din localitate. În timpul verificării documentelor, s-a constatat că acesta se afla la volan fără a deține un permis de conducere valabil, drept pentru care este acum cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În aceeași zi, după orele prânzului, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dărmăneşti au fost sesizați prin intermediul unui apel la 112 despre faptul că un tânăr se află la volanul unui autoturism VW Passat cu care circulă pe drumurile publice, fără a avea permis de conducere. Un echipaj plecat în căutarea acestuia a identificat pe DJ 208V din comuna Pătrăuți autoturismul cu semnalmentele date la telefon, care circula dinspre centru spre Cantonul Silvic Pătrăuți. La volan polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din localitate, care în urma controalelor efectuate s-a dovedit că nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere ”.

În cursul serii o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești, în timp ce se afla în control al traficului rutier pe DC Măneuți, în comuna Frătăuții Vechi, a oprit pentru control un autovehicul marca Audi 4, condus de o tânără de 27 ani, din localitate. Verificările efectuate în baza de date a poliției au stabilit că aceasta nu avea permis de conducere, astfel încât va fi și ea cercetată în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea aceleiași infracțiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea fără permis, o infracțiune la ordinea zilei pe drumurile din județ.
 Vizualizări articol: 1955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea fără permis, o infracțiune la ordinea zilei pe drumurile din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei