Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2020 - Anul XXV, nr. 112 (7417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din 40 de teste

Trei angajați ai DGASPC Suceava care lucrează la Gura Humorului au ieșit pozitiv după testul de Covid-19

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei angajați ai DGASPC Suceava care lucrează la Gura Humorului au ieșit pozitiv după testul de Covid-19. Este vorba de doi angajați de la Servicii Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate și unul de la Centrul Multifuncţional pentru tineri aflați în dificultate Gura Humorului. Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava a testat aproape 40 de angajați ai DGASPC Suceava care lucrează la Gura Humorului, dar doar trei au ieșit pozitiv după testul de Covid-19.

Toți cei trei angajați sunt internați la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dar starea lor de sănătate este bună. Din ce au declarat reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, cei trei angajați au fost testați în perioada cât încă erau acasă, în cele 14 zile în izolare la domiciliu, conform protocoalelor. Ei urmau să facă în câteva zile schimbul de tură, așa că nu intraseră în contact cu copiii internați în instituțiile DGASPC Suceava.

„Încă de pe 16 martie 2020,  se efectuează triajul epidemiologic (luarea temperaturii la intrarea în tură și declarația pe propria răspundere) tuturor angajaților DGASPC Suceava,  zilnic, la prezentarea la serviciu sau intrarea în tură, pentru a preveni intrarea în tură a angajaților care prezintă simptome specifice Covid-19, în vederea protejării beneficiarilor. În același timp, din aceeași dată, beneficiarii sunt monitorizați și li se ia temperatura zilnic, dimineața și seara, datele fiind trecute într-un registru special, tocmai pentru a urmări  evoluția stării de sănătate și depistarea precoce a oricăror simptome”.

Nicoleta Daneliuc, purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava, a completat că fiecare serviciu rezidențial are afișat la loc vizibil,  pe lângă dispoziții  și afișe cu prevenirea infectării cu noul coronavirus, o listă cu numere de urgență ale principalelor instituții care pot interveni în cazul unei situații de infectare cu COVID-19 (DSP, medic familie, poliție etc). Pe site-ul DGASPCC Suceava a fost  înființată o secțiune specială cu privire la COVID-19 și măsurile întreprinse în acest sens (http://dgaspcsv.ro/info-covid-19/), unde poate fi accesat un link special dedicat COVID-19, care conduce la site-ul ANDPDCA, ce conține cele mai noi informații cu privire la măsurile luate la nivelul întregii țări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei angajați ai DGASPC Suceava care lucrează la Gura Humorului au ieșit pozitiv după testul de Covid-19.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei angajați ai DGASPC Suceava care lucrează la Gura Humorului au ieșit pozitiv după testul de Covid-190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei