Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 279 (7280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 28 noiembrie – 4 decembrie

Eroii în Pijama – Expoziție Interactivă Pentru Copii

Eroii tăi preferați, Șopi, Pisoi și Bufniță, vin, în premieră, la Shopping City Suceava. În perioada 23 noiembrie – 5 decembrie, personajele din seria de desene animate „Eroii în pijama” ajung la Shopping City Suceava, într-o expoziție interactivă unică, și sunt pregătiți de noi aventuri și multe misiuni distractive. În cadrul expoziției interactive, copiii se vor bucura de o serie de activități distractive și educative. Programul și condițiile de participare pe www.shoppingcitysuceava.ro

 

Târg de artă și antichități la Shopping City Suceava

Sucevenii pasionați de obiecte de artă și antichități din perioade și culturi diferite sunt invitați pe 30 noiembrie – 1 decembrie 2019 la Shopping City Suceava, la Târgul de artă și antichități. La fiecare ediție participă colecționari din numeroase zone ale țării: Suceava, Rădăuți, Vatra Dornei, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Iași, Galați, Râmnicu-Vâlcea sau Bacău.

Printre exponatele colecționarilor vizitatorii vor găsi: tablouri, cărți, ilustrate vechi, diverse obiecte din bronz, lemn, porțelan, sticlă, bijuterii, bibelouri, filatelie, ceasuri, gablonțuri, mobilă veche sau instrumente muzicale. Expozanții spun că obiectele expuse nu se pot descrie, trebuie văzute și admirate!

 

Două spectacole folclorice „Alexandru Brădățan și invitații săi”, la început de decembrie, pe scena suceveană

Sucevenii sunt așteptați în zilele de 3 și 4 decembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, la un spectacol folcloric de excepție, organizat de Alexandru Brădățan și Mihaela Bârsan. La intrarea în sală, atât pe 3 decembrie, cât și pe 4 decembrie, fiecare spectator va primi câte un album de colinde semnat de Alexandru Brădățan, pe care artistul l-a imprimat cu Casa de discuri Ana Sound România.

 

Joi, 28 noiembrie

Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov, în concert la Suceava

Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov din Chişinău (Republica Moldova) vă așteaptă pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 17:00, cu un spectacol extraordinar, susținut de Primăria municipiului Suceava. Intrarea la eveniment este liberă în limita locurilor disponibile.

 

Conferința ”Turnul Unirii: de la gând la faptă”, la Biblioteca Bucovinei

De Ziua Bucovinei, joi, 28 noiembrie, la ora 11:00, la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”, în Sala de Artă „Elena Greculesi”, va avea loc Conferința ”Turnul Unirii: de la gând la faptă”. Prezintă: preot dr. Viorel Ioan Vârlan, parohul Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din municipiul Suceava. Urmează, apoi, conferința „Bucovina - între unire și unificare”, susținută de conf. univ. dr. Radu Florian Bruja.

 

Conferința „Unirea Bucovinei cu România”, la Muzeul de Istorie

De Ziua Bucovinei, de la ora 14:00, la Muzeul de Istorie din municipiul Suceava, Stelian Tănase și Elena Vijulie vor susține conferința „Unirea Bucovinei cu România”. Scriitorul Stelian Tănase își va lansa și cartea „Marele Incendiator – Cronica unui fapt divers”. Prezintă: prof. univ. dr. Elena Brândușa Steiciuc. Intrarea este liberă.

 

Vineri, 29 noiembrie

Piesa de teatru „Diagnostic rezervat”, cu Anca Sigartău, Claudiu Bleonţ, Jojo, la Suceava

Actori îndrăgiţi de publicul sucevean, Anca Sigartău, Claudiu Bleonţ, Cătălina Grama (Jojo), Doina Teodoru, Claudiu Maier, Damian Victor Oancea, 1-Q Sapro şi Teodor Sofian, vor aduce vineri, 29 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Diagnostic rezervat”. Biletele costă 65 de lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj I, telefon: 0230 523 718.

 

Sâmbătă, 30 noiembrie

Ateliere creative și modul de dezvoltare personală pentru copii, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava, în colaborare cu Smart School, organizează ateliere de creație și modul de dezvoltare personală pentru copii. Cei mici sunt invitați să își pună imaginația în practică și să confecționeze obiecte inedite, utilizând diverse tehnici moderne și atractive.

La atelierul de pe data de 30 noiembrie, cei mici au oportunitatea de a-și pune în practică resursele creative la atelierul de creație pictură pe tablou din ipsos, ,,România, te iubesc!” și modulul de dezvoltare personală cu tema Furia- aspecte vizibile și ascunse.

Atelierele au loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00 – 15.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco, și se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani. Intrare liberă! La fiecare atelier pot participa maximum 25 de copii, iar înscrierile se fac săptămânal, la 0745.403.220.

 

Duminică, 1 decembrie

1 Decembrie, Ziua Națională

Ora 12:00, paradă militară, trupe și tehnică

Ora 15:00, spectacol susținut de Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu, esplanada Casei de Cultură Suceava

Ora 16:00, spectacol folcloric organizat de Primăria Municipiului Suceava, esplanada Casei de Cultură Suceava

Ora 19:00, concert Hara esplanada Casei de Cultură Suceava

 

Miercuri, 4 decembrie

Recital de pian la patru mâini cu Eugen Dumitrescu și Corina Răducanu

Miercuri, 4 decembrie, Casa de Cultură a Studenților Suceava organizează un recital de pian la patru mâini cu Eugen Dumitrescu și Corina Răducanu.

„Poveste muzicală.. la patru mâini” se va desfășura pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” al Universității din Suceava, de la ora 19.00.

Programul va cuprinde următoarele lucrări: Robert Schumann - Bilder aus Osten op.66 Clara SCHUMANN – Marș; Constantin Silvestri - Jocuri populare românești din Transilvania op.4; Leon Klepper - Cântec și Dans; George Enescu/ Marius Sireteanu - Rapsodia română op.11 nr.2; George Enescu/ Marius Sireteanu - Rapsodia română op.11 nr.1.
Prețul unui bilet este de 10 lei. Accesul studenților, elevilor și pensionarilor se face în mod gratuit, pe baza de invitație procurată de la sediul CCS, din str. Zorilor nr. 6 (lângă Auto Albina). Informații la 0752 092 606.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei