Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 279 (7280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

40 de ani

Manifestări prilejuite de Ziua Școlii “Bogdan Vodă” din municipiul Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Gimnazială “Bogdan Vodă” din municipiul Rădăuți va găzdui, în perioada 2-6 decembrie, mai multe manifestări cultural- artistice și educative dedicate celor 40 de ani de existență. În această perioadă, elevii vor fi angrenați în ateliere de creație literară, plastică și muzicală, se vor purta discuții cu foste cadre didactice despre istoria școlii, vor avea loc întâlniri cu oameni de cultură și artă din municipiu, cu absolvenți ai acestei școli. Organizatorii au pregătit un moment festiv la Casa de Cultură a municipiului cu un spectacol de cântec, dans și poezie, oferit de elevii școlii, printre invitați numărându-se reprezentanți ai administrației publice locale, ai Inspectoratului Școlar Județean Suceava, foști elevi și foste cadre didactice, părinți, bunici. În “Galeria de artă” a unității de învățământ, respectiv holul din intrarea principală, vor fi expuse valorile acumulate de-a lungul anilor, studiile monografice, revistele premiate la nivel județean și național, proiectele europene și rezultatele remarcabile obținute de elevi, precum și expoziții de carte de istorie și tablouri pictate de foști și actuali profesori.

Rezultate deosebite la evaluările naționale, olimpiadele și concursurile școlare județene, naționale sau internaționale

Merită remarcate revista școlii “Generații”, dar și studiile monografice, site-ul școlii, pliantul, bustul lui “Bogdan Vodă”, proiectele europene  “Acces la succes”, “Educație prin șah”, “Eco- Școala”, “British Council- Addvantage member” sau “Erasmus Plus”, cât și rezultatele de la evaluările naționale, olimpiadele și concursurile școlare la nivel județean, național sau internațional Directorul școlii, prof. Petru Nicuță, și-a exprimat aprecierea și prețuirea la adresa cadrelor didactice, a elevilor și a părinților pentru toate lucrurile frumoase realizate împreună: „Îi felicit din toată inima mea pe elevii, cadrele didactice și părinții care contribuie la menținerea unității școlare la cele mai înalte cote ale educației. La mulți ani!”. Activitățile desfășurate în săptămâna “Școala altfel” se vor încheia vineri 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, zi cu semnificație deosebită, când se împlinesc 40 de ani de existență și 20 de ani de la botezarea școlii cu numele “Bogdan Vodă” de către I.P.S Pimen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manifestări prilejuite de Ziua Școlii “Bogdan Vodă” din municipiul Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Manifestări prilejuite de Ziua Școlii “Bogdan Vodă” din municipiul Rădăuți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei