Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 279 (7280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Alexandru Rădulescu le dă tinerilor un exemplu de ipocrizie din partea parlamentarilor PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu le dă tinerilor un exemplu de ipocrizie din partea parlamentarilor PNL. Alexandru Rădulescu a precizat că deși Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale și cu ajutorul voturilor din partea tinerilor, PNL nu își votează în Parlament propriile inițiative care ar veni în sprijinul acestora. „Alegerile prezidențiale au fost câștigate, fără echivoc, de Klaus Werner Iohannis - candidatul propus de PNL. Parlamentarii liberali, susținătorii acestuia, au evidențiat că la această reușită au contribuit în număr mare tinerii, elevii și studenții români. Probabil că demersurile guvernării social-democrate referitoare la această categorie de vârstă, cum ar fi creșterea cuantumului alocațiilor, burselor, dezvoltarea unor programe de susținere financiară precum <Investește în tine>, gratuități pentru transport public și altele nu sunt relevante în alegerea președintelui României”, a declarat Alexandru Rădulescu. El a precizat că nu vrea să creadă că opțiunea exprimată de tinerii României a fost influențată doar de campanii mai mult sau mai puțin oneste pe rețelele de socializare. „Îmi exprim convingerea că decizia a fost luată în urma unor analize personale, obiective și raționale”, a afirmat deputatul PSD de Suceava. El a ținut să le prezinte tinerilor o situație concretă care a avut loc marți în Senat, la dezbaterea unui proiect de lege referitor la creșterea cuantumului burselor acordate în învățământul profesional de la 200 de lei la 300 de lei începând cu 1 ianuarie 2020 și apoi cu câte 150 de lei de la începutul fiecărui an, până la nivelul de 950 de lei. „Este o inițiativă lăudabilă ce aparține unor parlamentari liberali, inclusiv doamnei Raluca Turcan. Acest proiect a fost adoptat tacit în aprilie, 2019, în Camera Deputaților. Din păcate, în Senat, chiar inițiatorii, senatorii PNL, inclusiv senatorul liberal sucevean, nu și-au votat propriul proiect legislativ”, a declarat Alexandru Rădulescu. El a spus că deși cei 62 de senatori PSD au votat "pentru", proiectul nu a fost adoptat din lipsă de voturi, astfel încât bursele elevilor din învățământul profesional nu vor mai crește. Deputatul PSD consideră că aceasta este încă o dovadă a ipocriziei  parlamentarilor liberali, „care din păcate, va fi urmată în curând de multe alte astfel de dovezi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Rădulescu le dă tinerilor un exemplu de ipocrizie din partea parlamentarilor PNL.
 Vizualizări articol: 1994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Alexandru Rădulescu le dă tinerilor un exemplu de ipocrizie din partea parlamentarilor PNL1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei