Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 279 (7280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sustras din parcare

Autoturism furat și condus de un bărbat băut și fără permis de conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Isprava unui individ care a furat o mașină din parcare și s-a plimbat cu ea pe străzile cartierului Burdujeni s-a încheiat în biroul poliției, după ce bărbatul a avariat mașina în zona intersecției dintre străzile Calea Unirii și Mircea Damaschin. În momentul în care polițiștii au ajuns lângă mașină, în cursul serii de marți, au găsit un bărbat de 48 de ani din comuna Todirești, care a recunoscut că el a condus autoturismul care nu avea plăcuțe de înmatriculare și era lovit în partea din față. În urma testării cu aparatul etilotest, alcoolemia înregistrată a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe de sânge. După verificarea în baza de date a bărbatului, s-a stabilit faptul că acesta nu are permis de conducere, iar autoturismul nu este înmatriculat în România. În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost sustras la ora 18.05 din parcarea amenajată în apropierea unei benzinării situate pe Calea Unirii din municipiul Suceava, unde a fost lăsat pentru vânzare de către un bărbat de 41 de ani din Suceava, cu cheile în interior. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele hoţului, pentru comiterea infracțiunilor de ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”furt în scop de folosință”. Având în vedere gravitatea faptelor sale, pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, bărbatul fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism furat și condus de un bărbat băut și fără permis de conducere.
 Vizualizări articol: 1160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoturism furat și condus de un bărbat băut și fără permis de conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei