Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 273 (7274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţionare

Senatorul PNL Daniel Cadariu atrage atenţia că angajaţii instituţiilor statului se implică în campania electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava Constantin Daniel Cadariu a atras atenţia asupra faptului că angajaţii unor instituţii deconcentrate din judeţ, în special ai celor cu atribuţii de control, se implică în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. Constantin Daniel Cadariu a spus că a primit sesizări cu privire la salariaţii unor astfel de instituţii, legate de „încercări de abuzuri” din partea acestora. În aceste condiţii, Cadariu le-a transmis salariaţilor instituţiilor cu atribuţii de control ca atunci când merg în judeţ să se limiteze doar la sarcinile de serviciu și să nu amestece politica cu aceste sarcini. „În această perioadă de campanie, la multe întâlniri pe care le-am avut în teritoriu am constatat și am fost sesizaţi asupra unui aspect, și anume că mulţi salariaţi ai instituţiilor deconcentrate din judeţ, mai ales de la acele instituţii cu atribuţii de control, în  momentul în care au ajuns în teritoriu să-și îndeplinească atribuţiile de serviciu au început să amestece acest lucru cu politica, făcând afirmaţii de genul <aţi vrut schimbare în turul întâi, poftim schimbare>. Ne-au fost semnalate încercări de abuzuri din partea multora dintre acești salariaţi. Acum eu nu știu dacă acei salariaţi au procedat așa din proprie iniţiativă sau la sugestia, eventual la impunerea șefilor lor”, a spus Cadariu. El le-a solicitat „cu insistenţă” tuturor salariaţilor din instituţiile deconcentrate ale statului să-și îndeplinească doar sarcinile de serviciu și să nu le amestece cu politica. „Nu este cazul. De altfel aceste acţiuni îmbracă aspecte penale”, a atras atenţia Cadariu.

El a precizat că nu este indicat să dea exemple, declarând că sesizările au fost făcute doar verbal. „Fiind sesizaţi doar verbal asupra unor aspecte, prefer ca avertismentul să fie general, de așa manieră încât să fie atinsă ţinta. Adică instituţiile să-și facă treaba și să nu amestece acest lucru cu politica. Fiind în campanie electorală, orice altă afirmaţie fără a o putea susţine cu documente ar putea denatura mesajul pe care vreau să-l transmit”, a încheiat Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul PNL Daniel Cadariu atrage atenţia că angajaţii instituţiilor statului se implică în campania electorală.
 Vizualizări articol: 1543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Senatorul PNL Daniel Cadariu atrage atenţia că angajaţii instituţiilor statului se implică în campania electorală5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei