Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 273 (7274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Victimă a unui accident

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Câmpulung Moldovenesc, grav bolnavă, are nevoie de ajutor pentru terapii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia ,,Licuricii fericiţi" din Câmpulung Moldovenesc a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru Ana Hopp (Anuţa), în vârstă de 14 ani, care în urma unui accident, petrecut pe 10 mai 2019, soldat cu un traumatism cranio-cerebral (TCC) grav, a ajuns în stare vegetativă şi a fost diagnosticată cu tetraplegie spastică asimetrică.

Ana a fost un copil vesel, cu multe visuri, până în ziua de 10 mai 2019, ziua neagră a copilăriei ei. Un accident cumplit a transformat-o într-o fetiţă fără putere, care trebuie să lupte pentru viaţa ei, pentru copilărie.
Cei care îi cunosc dureroasa poveste ştiu că, în urma accidentului, a suferit numeroase intervenţii chirurgicale, a trecut prin sute de investigaţii complicate, analize, terapii pentru a rămâne în viaţă. Cei care cunosc această poveste ştiu cât de mult suferă familia Anei şi că, singură, familia nu mai are putere de a susţine financiar această luptă.

 

Puteţi face donaţii pentru Ana

Ana este hrănită cu sondă şi are nevoie de terapii extrem de costisitoare, tratamente şi intervenţii chirurgicale complicate, pentru a spera într-o revenire, atât cât se poate. O singură zi de terapie depăşeşte suma de 900 de lei, iar o singură zi fără terapie ar însemna un regres cumplit pentru Ana şi pentru şansa la o nouă viaţă.

De 8 luni, viaţa familiei Anei înseamnă clinici, spitale, lacrimi, speranţă, rugăciuni, bucurie la cel mai mic semn că fiica lor este pe drumul cel bun.
Ana îşi vrea copilăria înapoi, vrea să poată spune din nou mama, vreau să îi poată îmbrăţişa pe cei dragi, vrea să îşi amintească faptul că iubea şcoala şi ar fi trebuit să se pregătească, anul acesta, de admitere la liceu.
Ana Hopp – Anuţa are nevoie de ajutor, pentru a nu renunţa la lupta pentru viaţa ei, pentru copilăria ei. Orice ajutor, cât de mic, este un pas uriaş pentru Ana. Terapiile, intervenţiile, investigaţiile, tratamentele şi deplasările de la o clinică la alta, în toată ţara, înseamnă câteva zeci de mii de lei într-o lună. Atâta timp cât starea nu se ameliorează, Ana nu poate spera la investigaţii şi tratamente în afara ţării. Puteţi dona într-unul din conturile:

Cont lei: RO46BTRLRONCRT0379547801
Cont euro: RO93BTRLEURCRT0379547801
PayPal: licuricii.fericiti@gmail.com
Asociaţia ,,Licuricii fericiţi" - cu menţiunea ANA Câmpulung Moldovenesc sau direct într-unul din conturile deschise pe numele mamei Anei - Slanoschi Coutinho Anca
RO74BTRLEURCRT0510829301
RO27BTRLRONCRT0510829301

Asociaţia ,,Licuricii fericiţi" din Câmpulung Moldovenesc vă mulţumeşte, împreună cu familia Anei, pentru că sunteţi solidari, pentru că încercaţi să o ajutaţi pe Ana cu un gând bun, cu o rugăciune, cu o donaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Câmpulung Moldovenesc, grav bolnavă, are nevoie de ajutor pentru terapii.
 Vizualizări articol: 1823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Câmpulung Moldovenesc, grav bolnavă, are nevoie de ajutor pentru terapii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei