Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 273 (7274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 21 – 27 noiembrie

Expoziţia „Maria a României. Regină şi artistă”, la Suceava

La Muzeul de Istorie Suceava puteţi vizita, până pe 10 februarie 2020, expoziţia „Maria a României. Regină şi artistă”, care cuprinde piese din tezaurul naţional, aduse de la Muzeul Naţional Peleş, muzeu care are un patrimoniu cultural mobil de peste 60.000 de piese.Expoziţia „Maria a României. Regină şi artistă” prezintă creaţii artistice de excepţie ale Reginei Maria, cea care a fost până în ultima clipă a vieţii o artistă, piese de mare valoare din patrimoniul Muzeului Naţional Peleş. Obiectele expuse la Suceava au făcut parte din expoziţia cu acelaşi titlu, „Marie de Roumanie, reine et artiste”, organizată de Muzeul Naţional de Istorie a României, în colaborare cu Muzeul Naţional Peleş şi Centrul Monumentelor Naţionale din Franţa, în perioada 15 aprilie - 28 iulie 2019, la Palais de Tau în Reims, pentru a marca trecerea a 100 de ani de la vizita Reginei Maria în locul istoric al încoronării regilor Franţei.

 

Eroii Şopi, Pisoi şi Bufniţă vin, în premieră, la Shopping City Suceava

În perioada 23 noiembrie – 5 decembrie, personajele din seria de desene animate „Eroii în pijama” ajung la Shopping City Suceava, într-o expoziţie interactivă unică, şi sunt pregătiţi de noi aventuri şi multe misiuni distractive. Intrarea este gratuită, iar programul expoziţiei este zilnic, între orele 12.00-20.00.

 

Vineri, 22 noiembrie

Piesa de teatru ”În umbra marelui plan”, la Auditoriumul ”Joseph Schmidt”

Piesa de teatru ”În umbra marelui plan”, în regia Catincăi Drăgănescu, se joacă vineri, 22 noiembrie, de la ora 19.00, pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” (str. Universităţii, nr. 13).

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar accesul pentru studenţi, elevi şi pensionari este gratuit, pe bază de invitaţie, care se poate procura de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, str. Zorilor, nr. 6 (lângă Auto Albina). Biletele se pot achiziţiona şi on-line de pe http://www.ccs-sv.ro.

 

Luni, 25 noiembrie

Spectacolul „Spărgătorul de nuci”,  pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava

Spectacolul „Spărgătorul de nuci”, cu solişti ai Teatrului de Operă şi Balet din Kiev, va avea loc luni, 25 noiembrie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Din corpul baletului fac parte nu mai puţin de 60 de dansatori absolvenţi ai prestigioaselor şcoli de coregrafie din Kiev, Moscova şi Sankt Petersburg. Repertoriul companiei numără mai mult de 30 de spectacole de balet clasic şi modern. Durata spectacolului este de aproximativ 1 oră şi 50 de minute. Preţul biletelor este 150 de lei şi 120 de lei pentru elevi, studenţi, pensionari şi acestea se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

 

Marţi, 26 noiembrie

Spectacolul „Cosmic”, inspirat de texte ale unor liceeni

Spectacolul ”Cosmic” se întoarce pentru publicul sucevean, marţi, 26 noiembrie, de la ora 19.00, în Planetariul Observatorului Astronomic din Suceava.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 

Suportul de text pe care spectacolul „Cosmic” a fost construit este o înlănţuire de poezii sau fragmente de poezii, scrise de liceeni ai Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Suceava, membri ai Clubului de poezie 'Light of Ink', coordonat de profesorul Gheorghe Cîrstian.

Organizatorii transmit că textele descriu peisajul emoţional cotidian, compunând într-o cheie intimă şi sensibilă un discurs introspectiv şi romantic, de o profundă umanitate.
Cosmin Panaite, actor al Teatrului Municipal “Matei Vişniec” Suceava, este regizorul şi coordonatorul acestui proiect.

 

Spectacolul de teatru „Bani din cer”, la Suceava

Spectacolul de teatru „Bani din cer” de Ray Cooney, în regia lui Horaţiu Mălăele, va avea loc marţi, 26 noiembrie, la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Biletele costă 110 lei şi 90 de lei, pentru elevi, studenţi şi pensionari, şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon 0230 523 718. Scenografia spectacolului este semnată de Puiu Antemir. Asistent scenografie: Irina Chirilă.

 

Miercuri, 27 noiembrie

Delia cântă la Balul Bobocilor de la Universitatea ”Ştefan cel Mare”

Una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, Delia, va cânta la Balul Bobocilor de la Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava (USV), eveniment programat pentru miercuri, 27 noiembrie, de la ora 18.00.

Spectacolul va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Tema este ”Challenge of technology”.

Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar acestea se pot achiziţiona de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, din str. Zorilor nr. 6 (lângă Auto Albina).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei