Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 273 (7274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La muncă

Un bărbat și-a găsit sfârșitul la serviciu, după ce hainele i-au fost prinse în utilajul la care lucra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două accidente înregistrate marți dimineață, în cursul orelor de serviciu, au curmat viața a doi bărbați de 61 și 52 de ani, care din nefericire nu au mai putut fi salvați.

Un prim caz tragic s-a petrecut în incinta unei societăți comerciale de prelucrare a lemnului din comuna Dorna Arini, în jurul orei 07.00 a dimineții. Prin intermediul unui apel la 112 era anunțat faptul că lângă un utilaj din curtea societății a fost găsit Mircea Teodoriu,  un bărbat de 61 de ani, fără semne vitale. Un echipaj medical ajuns la fața locului a constatat decesul bărbatului în vârstă de 61 de ani, din municipiul Vatra Dornei. În urma audierii administratorului firmei, acesta a declarat că victima a fost găsită lângă o pendulă folosită la tăierea lemnelor de foc. Cercetările demarate de polițiști au stabilit că bărbatul era angajatul societății de circa un an de zile, iar în acea dimineață, în timp ce tăia niște lemne de foc la un utilaj denumit pendulă, bara de angrenat valțuri i-a prins articolele de îmbrăcăminte, pe care le-a înfășurat pe corp, până în zona gâtului, cel mai probabil sugrumându-l pe bărbat. Anchetatorii au anunțat Centrul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc, pentru efectuareanecropsiei și stabilirea cauzelor producerii decesului. Cercetările se desfășoară în continuare în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

 

Mort la serviciu, după ce și-a anunțat colegii că se simte rău

Un alt deces a fost înregistrat în aceeași dimineață la o stație de pompare a apei potabile din comuna Frătăuții Noi. Adrian Dulca, un bărbat de 52 de ani din Rădăuți, a fost găsit în curtea societăţii unde lucra, întins pe sol, cu fața în sus și inconștient. Cei care au instrumentat cazul de deces au constatat faptul că bărbatul efectuase serviciul de noapte, iar în jurul orei 06.00 a dimineții le-a spus colegilor de serviciu că se simte rău. În jurul orei 06.30, el a fost găsit de colegi în curte, aceștia solicitând intervenția unei ambulanțe la fața locului. Echipajul medical a constatat decesul bărbatului, care în ultima perioadă acuzase dureri în zona pieptului și fusese diagnosticat cu probleme cardiace. Cu ocazia examinării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme de violență și a fost anunțat Centrul de Medicină Legală Rădăuți, pentruefectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor producerii decesului. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat și-a găsit sfârșitul la serviciu, după ce hainele i-au fost prinse în utilajul la care lucra.
 Vizualizări articol: 3034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat și-a găsit sfârșitul la serviciu, după ce hainele i-au fost prinse în utilajul la care lucra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei