Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 273 (7274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă

Au rămas fără bani de băutură şi au intrat peste un bătrân, pe care l-au bătut măr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Caz cutremurător la Drăgoieşti, unde un bărbat de 68 de ani a fost bătut cu sălbăticie de patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani. Motivul pentru care s-a ajuns la jaf este, de asemenea, unul care ridică multe alte semne de întrebare. Cei patru adolescenţi l-au snopit în bătaie pe bărbat pentru că nu mai aveau bani de băutură.

Incidentul violent s-a petrecut în seara zilei de 4 noiembrie, iar bărbatul care a fost victima hoţilor este internat şi astăzi la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Cei patru tineri, Daniel Bilan, Andrei Gheorghe, ambii de 18 ani, respectiv fraţii Marian şi Ion C., primul de 16 ani şi al doilea de 17 ani, au băut la un bar din apropiere, iar la un moment dat au rămas fără bani în buzunare. S-au gândit să facă rost de bani, iar unul dintre ei şi-a amintit că Gheorghiţă Jude are ceea ce îşi doresc.

Au mers în curtea omului cu gândul clar de a-i fura banii. Când au intrat în curte, câinele a început să latre, iar proprietarul a ieşit din casă.

Nu pentru multă vreme, pentru că cei patru l-au luat pe sus şi l-au băgat în casă, unde l-au bătut temeinic, rupându-i mai multe coaste şi perforându-i un plămân. La final, au luat 750 de lei, iar telefonul mobil pe care îl avea bătrânul l-au distrus şi l-au abandonat la faţa locului. 

Marţi dimineaţă, poliţiştii Serviciului Investigații Criminale Suceava, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava și al Brigăzii Operațiuni Speciale Suceava, au descins în comuna Ciprian Porumbescu, la locuinţele suspecţilor.

Aceştia au fost ridicaţi de la domiciliu şi aduşi la audieri, iar marţi după-amiază pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, pentru o perioadă de 24 de ore. Ieri după-amiază, cei patru suspecţi au fost duşi la Judecătoria Gura Humorului, unde judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis să emită mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au rămas fără bani de băutură şi au intrat peste un bătrân, pe care l-au bătut măr.
 Vizualizări articol: 2015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Au rămas fără bani de băutură şi au intrat peste un bătrân, pe care l-au bătut măr5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei