Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 256 (7257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Definitiv

Un sucevean care a accidentat mortal o bătrână a primit doi ani de detenţie, după ce iniţial a fost condamnat cu suspendare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiștii au pus în aplicare, miercuri, 30 octombrie, un mandat de executare a pedepsei de doi ani de închisoare, pe numele lui Dorin Aelenei, în vârstă de 50 de ani, din Suceava, condamnat într-un dosar de ucidere din culpă, respectiv accidentarea mortală a unei bătrâne. Sentinţa dată de magistraţii de la Curtea de Apel Suceava a întors decizia Judecătoriei Suceava, care îi aplicase lui Aelenei o pedeapsă de 3 ani de închisoare, dar suspendată condiţionat. În urma apelurilor înaintate de urmașii bătrânei accidentate mortal și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, judecătorii au stabilit că trebuie înlăturată dispoziţia privind suspendarea condiţionată a pedepsei. Singura parte bună pentru inculpat este că pedeapsa pentru ucidere din culpă a fost redusă de la 3 ani la 2 ani de închisoare.

Dorin Aelenei, care a fost câţiva ani taximetrist și șofer de maxi-taxi în Suceava, se afla la volanul unui microbuz și a efectuat o manevră bruscă de mers înapoi, accidentând mortal o bătrână care se afla la marginea drumului.

Dorin Aelenei a fost ridicat de poliţiști de la adresa de pe strada Jean Bart și a fost dus la Penitenciarul Botoșani, unde își va executa pedeapsa. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean care a accidentat mortal o bătrână a primit doi ani de detenţie, după ce iniţial a fost condamnat cu suspendare.
 Vizualizări articol: 1624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un sucevean care a accidentat mortal o bătrână a primit doi ani de detenţie, după ce iniţial a fost condamnat cu suspendare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei