Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 256 (7257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Indicator ignorat

Trei persoane au fost rănite într-un accident provocat din neacordare de prioritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei persoane rănite au ajuns la spital, în urma coliziunii dintre două maşini în zona parcării de la Iulius Mall, din municipiul Suceava. În urma cercetărilor întreprinse de polițişti, s-a stabilit că vinovat pentru producerea coliziunii dintre cele două autoturisme implicate este unul dintre şoferi, care nu a respectat semnificația indicatorului ”Cedează trecerea.”

Impactul a avut loc miercuri la prânz, în jurul orei 13.00, în timp ce un tânăr de 19 ani din Gura Humorului conducea un autoturism VW Golf prin parcarea complexului comercial. Ajuns într-una dintre intersecțiile căilor de acces, tânărul nu a respectat semnificația indicatorului “Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un autoturism marca Dacia Sandero, condus de un tânăr de 19 ani din comuna Pătrăuți.

În urma accidentului, ambii conducători auto şi o tânără de 23 ani din oraşul Frasin, pasageră în autoturismul VW, au suferit leziuni traumatice uşoare, fiind preluați de echipajele medicale ale ambulanțelor şi transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. În urma evaluării medicale, şoferul care a provocat accidentul a suferit un traumatism cranio-facial, iar celălalt un traumatism cranio-cerebral şi o contuzie de picior drept, în timp ce femeia a fost diagnosticată cu o contuzie toracică şi contuzie de genunchi. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior la spital fiindu-le prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei persoane au fost rănite într-un accident provocat din neacordare de prioritate.
 Vizualizări articol: 2808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei persoane au fost rănite într-un accident provocat din neacordare de prioritate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei