Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 256 (7257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un copil în vârstă de 8 ani a fost diagnosticat recent cu leucemie

Vineri, 1 Noiembrie 2019 (11:14:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O veste șocantă a schimbat viața unei familii sucevene care are trei copii minori. Copilul lor mijlociu, în vârstă de 8 ani, Luca Țurcanu, elev în clasa a II-a, la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, a fost diagnosticat recent cu leucemie. Medicii de la Iași, unde a fost pentru investigații, i-au pus copilului următorul diagnostic: leucemie acută limfoblastică cu celule precursoare B. Luca a început tratamentul cu chimioterapie la Institutul Oncologic ,,Prof. Dr. Ion Chiricuță" din Cluj-Napoca. 

Ajutați-l pe Luca! Este doar un copil bun, prietenos, generos, care a început o luptă grea cu o boală înfricoșătoare. Părinții lui sunt în stare de șoc și au nevoie de încurajări și de sprijin. Nu rămâneți indiferenți la suferința unei familii care va face imposibilul pentru a-și salva copilul, dar căreia îi va fi mai ușor să știe că are prieteni, că sunt oameni în jurul familiei care le înțeleg necazul și le întind o mână de ajutor. Părinții copiilor din clasa lui Luca au făcut primul pas. Vă oferim două conturi în lei, unde puteți să faceți donații. Fie că donați, fie că invitați prietenii să cunoască această poveste, fie că distribuiți pe Facebook povestea, vă puteți alătura luptei pe care o duce Luca cu această boală.

Cont în lei: RO47BTRLRONCRT0341600801; Titular cont: Țurcanu Florin, tatăl lui LUCA; RO36BTRLRONCRT0338076601; Titular cont: Țurcanu Anca, mama lui Luca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un copil în vârstă de 8 ani a fost diagnosticat recent cu leucemie.
 Vizualizări articol: 5808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un copil în vârstă de 8 ani a fost diagnosticat recent cu leucemie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei