Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 200 (7201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Definitiv

Un bărbat care și-a accidentat cu mașina amicul de pahar și a adunat un șir de infracțiuni rutiere, trimis doi ani și două luni după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Dorna Arini, judecat pentru un adevărat șir de infracțiuni rutiere, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de doi ani și două luni de închisoare. Pedeapsa pe care o are de executat Ionuț Vasile Nacu a fost stabilită de Judecătoria Vatra Dornei și confirmată acum două zile și de magistrații de la Curtea de Apel Suceava. Ultima condamnare i s-a tras inculpatului după ce l-a accidentat cu mașina pe un prieten, asta în condițiile în care avea deja la activ o pedeapsă cu suspendare pentru consum de alcool la volan și avea permisul suspendat.

Pe 19 februarie, Ionuț Vasile Nacu a vrut să-și ducă un prieten acasă cu mașina, însă lucrurile au luat o turnură complicată. Scenariul după care s-a produs accidentul este unul cu accente comice.

Din cercetările polițiștilor dorneni a rezultat că șoferul, Ionuţ Vasile Nacu, s-a oferit să-l conducă acasă pe respectivul prieten, numai că, din cauza gheţii şi a unei manevre imprudente, maşina a derapat şi a intrat într-un şanţ de pe drumul comunal Pârâul Ortoii. Proprietarul maşinii a mers la un alt prieten, care avea un tractor, pentru a-i cere ajutorul. Între timp, amicul de pahar a plecat spre casă pe jos. După ce a reuşit să scoată maşina din şanţ, şoferul a plecat după prietenul cu care petrecuse prin cârciumi. Când l-a ajuns din urmă, şoferul l-a lovit cu maşina pe amicul său care se deplasa pe marginea drumului, după care l-a urcat în maşină şi l-a transportat acasă. Bărbatul accidentat a ajuns ulterior la spital.
În urma verificărilor făcute de poliţişti s-a constatat că autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani nu era înmatriculat, iar numărul de înmatriculare pe care îl avea aplicat era fals. Ionuţ Vasile Nacu a fost pus sub acuzare pentru un şir întreg de infracţiuni: „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”.

În urma cumulări pedepselor a rezultat sentința finală de doi ani și două luni de închisoare

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat care și-a accidentat cu mașina amicul de pahar și a adunat un șir de infracțiuni rutiere, trimis doi ani și două luni după gratii.
 Vizualizări articol: 1266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat care și-a accidentat cu mașina amicul de pahar și a adunat un șir de infracțiuni rutiere, trimis doi ani și două luni după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei