Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 200 (7201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cu Egros Suceava te pregăteşti cu premii pentru un an de nota 10

În perioada 26august – 29 septembrie 2019 Egros Shopping Suceava– un altfel de BAZAR organizează o campanie promoțională de fidelizare aclienților complexului. Toți vizitatorii care fac cumpărături de minim 5 lei pe un singur bon fiscal, în cadrul Egros Shopping Suceava în perioada campaniei,pot câștiga un voucher de cumpărături pe oră, cu o valoare maximă de 100 lei TVA inclus.

Atât câștigătorul cât și voucherele oferite ca premiu, vor fi desemnate prin tragere la sorți, din oră în oră, de către comisia de premiere aflată în cadrul complexului, fiecare participant putând fi desemnat o singură dată câștigător pe durata de desfășurare a campaniei.

Vor fi oferite în total 280 de tichete valorice: 100 tichete valorice de 100 lei TVA inclus și 180 tichete valorice de 50 lei TVA inclus.

Se vor acorda prin tragere la sorți 8 premii zilnice (câte un premiu în fiecare oră în intervalul 10-17 inclusiv). Persoana  desemnată de Egros Shopping Suceava va extrage în fiecare oră numărul culoarului, numărul standului și valoarea premiului oferit.

Valoarea totală a premiilor se ridică la 19.000 lei TVA inclus.

Regulamentul promotieipoate fi consultat in locatiesau pe www.egros.ro.

Complexul comercial Egros Shopping Suceava– un altfel de BAZAR este unul dintre cele mai noi centre comerciale din municipiul Suceava, cu o suprafață construită de circa 20.000 de metri pătrațiși o investiție de peste 15 milioane de euro.

Egros este un concept de centru commercial unde toti vizitatorii pot gasii aproape tot ceea ce isi doresc.  Cu peste 600 de standuri comerciale, cu suprafețe cuprinse între 12 și 200 de metri pătrați cumparatorii pot alege din nenumarate categorii de produse disponibile: de la marochinărie, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucarii, pana la accesorii petrecere,  accesorii GSM,  farmacii si mobila. In plus, daca obosesti te poti odihni in zona food. Ai la dispozitie atelier de retuș sau un loc unde poti sa citesti o carte.

Clienții au posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse la prețuri accesibile, în spații modern amenajate, care garantează confortul unei experiente de shopping.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu Egros Suceava te pregăteşti cu premii pentru un an de nota 10.
 Vizualizări articol: 1610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cu Egros Suceava te pregăteşti cu premii pentru un an de nota 105.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei