Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 200 (7201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Grandios și extravagant

JENI Palace - cea mai spectaculoasă sală de nunți din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

JENI Palace, situat la intrarea în municipiul reședință de județ, pe bulevardul Sofia Vicoveanca, este cel mai nou și cu siguranță cel mai frumos salon de evenimente din Suceava și unul dintre cele mai extravagante și exclusiviste saloane din România.

Inaugurată în august 2019, sala de nunți JENI Palace a cunoscut deja un succes imens în rândul mirilor din Suceava și nu numai, care sunt fascinați de luxul fabulos, de detaliile incredibile, de extravaganța și de bunul gust al salonului.

Astfel, într-un timp record, JENI Palace și-a câștigat deja reputația de cea mai frumoasă sală de nunți din Suceava, majoritatea celor care au văzut-o exprimându-și convingerea că este una dintre cele mai spectaculoase din România.

Clădirea este “curajoasă”, ultramodernă, cu o abordare arhitecturală impresionantă și cu o atenție deosebită pentru micile detalii, care fac diferența.

Stilul arhitectural este unic în România, fiind inspirat din zona arhitecturală a celor mai moderne metropole din lume, precum Dubai sau New York. Astfel, fațadele clădirii exprimă un stil ultramodern, avangardist și extrem de spectaculos, care îți taie respirația și care nu te poate face să exprimi decât: ”WOW, cât de bine arată!”. Într-adevăr JENI Palace arată fabulos, atât pe exterior, cât și pe interior. 

Exteriorul este extrem de curajos și modelat astfel încât să preia elementele stilului ultramodern, stilul lumii noi și al epocii în care trăim, o epocă a creativității, a ingeniozității și a curajului.

Stilul JENI Palace este inconfundabil, unic, exprimă atitudine și impune respect. Da, JENI Palace este o clădire care impune, dar și oferă respect mirilor care aleg să facă nunta acolo.

JENI Palace este alegerea mirilor care pun preț pe detalii, care apreciază calitatea, nu cantitatea, care au gusturi rafinate și care știu că o nuntă înseamnă mult mai mult decât o simplă petrecere.

Toate spațiile interioare ale salonului de evenimente JENI Palace au fost decorate de una dintre cele mai talentate și de succes echipe de  arhitecți și designeri din București. Materialele utilizate pentru decorare sunt atent selectate, sunt de cea mai fină calitate, aproape în integralitate purtând eticheta unor branduri celebre ale unor designeri italieni de renume, toate fiind personalizate după dimensiunile pereților saloanelor.

 

Două saloane de evenimente

JENI Palace se mândrește cu două saloane de evenimente, cele mai frumoase din Suceava - ”The MAN” și ”The QUEEN”, unul mai exclusivist și mai spectaculos decât celălalt. Cele două saloane de nunți se întrec în frumusețe, în spectaculozitate și în grandoare.

Nu poți să spui care dintre ele este vedeta, dar cu certitudine amândouă sunt senzaționale, fabuloase, iar stilul în care au fost făcute este cu certitudine nemaivăzut la nici un salon de evenimente din Suceava.

Cele două saloane sunt diferite ca abordare, au o tematică diferită, dar păstrează puterea senzațională a stilului comun: exclusivist și ultramodern. Ambele săli sunt dotate cu lobby-uri generoase, decorate cu mult gust, pline de lumini ascunse în cel mai avangardist și subtil mod posibil, tapete care îmbină prezentul cu viitorul, ambele au câte un bar ultramodern, ambele sunt dotate cu apartamente Luxury pentru miri și cu grupuri sanitare separate, decorate de asemenea în cel mai fashion stil posibil, cu tapet de cea mai fină calitate, mozaicuri și ceramică aparținând celor mai celebre branduri din lume.

 

The QUEEN

Sala The Queen, care poate găzdui de 450-500 de invitați, este o dovadă pură a ingeniozității designerilor, arhitecților și a celor care au venit cu sugestia acestui stil. Este singura sală din România cu pereții în valuri, luminați de inserții uluitoare constând în dungi verticale de lumină ascunsă. Astfel, orice persoană care calcă pragul salonului va fi total impresionată de spectaculozitatea abordării stilistice și a iluminatului. Totul pare o nebunie, la modul pozitiv vorbind, sala neavând nimic din stilul banal și plictisitor al altor saloane de evenimente din Suceava.

Tavanul este unul dintre cele mai spectaculoase din țară, fiind în formă de ochi asiatic, placat pe fundal integral cu oglindă, iar în partea inferioară pare că este susținut de niște petale, care dau senzația că ești într-o altă lume.

Mocheta, ca și întreg moblierul, este de proveniență Italia, fiind personalizat până în cel mai mic detaliu, începând de la țesătură, continuând cu design și combinații cromatice.

Lobbyul este plin de oglinzi triunghiulare ascuțite, iar barul semicircular placat cu mozaic auriu și ceramică neagră te seduce încă de când intri în salon.

 

The MAN

Salonul ”The MAN”, care poate fi gazda unor evenimente de până la 500-550 persoane, are o abordare arhitecturală diferită.

Acesta este unic în sfera saloanelor de evenimente din Suceava prin simplul fapt ca are balcoane și loje, care îi dau un aspect elegant și aerisit, însă în egală măsură induc ideea că te afli într-un amfiteatru al lumii antice.

Salonul The MAN este singura sală de nunți din Suceava care are loje la etaj, unde atât invitații, cât și mirii pot privi de la înălțime fastuozitatea evenimentului, ca într-un palat. Balustradele balcoanelor sunt realizate într-o manieră ultramodernă, în formă de șarpe, aceasta fiind o inovație în sfera design-ului interior al saloanelor de evenimente din Suceava.

Foarte important de reținut este că evenimentele care se pot organiza în saloanele aparținând JENI Palace pot fi și mai mici, putându-se organiza și evenimente de 100-150 persoane, întrucât sălile sunt gândite într-o asemenea manieră încât aranjamentul mobilierului să permită organizarea atât a evenimentelor mici, cochete, precum botez sau evenimente private, cât și a nunților mari, de 500 și peste 550 de persoane.

 

Terasă de peste 300 mp, cu lumini arhitecturale și plante exotice

JENI Palace are o terasă unică, de peste 300 metri pătrați, forma aerodinamică contribuind la senzația că ești undeva în Dubai sau în una din marile metropole ale lumii moderne, nicidecum în Suceava.

Terasa, dar și clădirea, este luminată arhitectural de cea mai prestigioasă firmă italiană de lumini arhitecturale prezentă în România, având sonorizare ambientală, supraveghere video și fiind delimitată de spații verzi cu plante exotice.

 

Servicii de înaltă clasă și respectul față de clienți

Respectul față de client este o prioritate pentru tot staff-ul JENI Palace, care manifestă o atenție la detalii ieșită din comun. De altfel, atenția la detalii este prioritatea zero a saloanelor JENI Palace.

JENI Palace are o echipă de profesionişti care transformă orice eveniment într-o amintire memorabilă, antologică. Fie că vorbim despre echipa de manageri, de ospătari sau de bucătari, la JENI Palace nu veți întâlni niciodată servicii mediocre sau modeste, ci doar de înaltă clasă.

Facilităţile oferite de JENI Palace acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spaţiu să tindă spre perfecțiune în tot ceea ce înseamnă sală de evenimente în Suceava: chef executiv colaborator de talie internaţională, care creionează o dată pe lună meniurile, wine library, o parcare de 2500 mp și nu în ultimul rând, o echipă dedicată, formată din cei mai buni și experimentați profesioniști.

 

Săli de conferințe și evenimente corporate la Suceava

Ambele săli de la JENI Palace sunt adaptabile pentru segmentul “Conferințe”. Astfel, orice conferință pentru orice eveniment corporate sau de business din Suceava poate fi organizat la JENI Palace.

Când vine vorba de conferințe în Suceava, marile companii trebuie să știe că pentru orice eveniment de business pe care vor să îl organizeze în Bucovina găsesc la JENI Palace cea mai potrivită și mai dotată sală de evenimente. Orice eveniment privat, orice ședință de training, orice conferință de presă sau orice workshop se poate organiza cu succes la JENI Palace.

Astfel, un business man sau profesionist care se respectă trebuie să știe că evenimentele Corporate sunt evenimente complexe, implică organizare profesionistă, dar și echipamente pe măsură. JENI Palace întrunește toate aceste calități, putând găzdui evenimente business de înaltă clasă, asigurând toate necesităţile unei conferinţe, astfel încât totul să decurgă perfect. Ca atare, JENI Palace este sala de conferințe din Suceava pe care nu trebuie să o evite nici un organizator de evenimente corporate de succes.

 

Wedding planner gratuit

Echipa Jeni Palace oferă consultanță gratuită cu privire la nuntă, fiind un adevărat Wedding planner pentru  orice nuntă din Suceava și nu numai. Serviciile de consultanță pe segmentul wedding planner oferit mirilor este gratuit și vine la pachet cu o multitudine de alte sugestii.

Wedding planner-ul nu se rezumă doar la meniu, ci și la invitații de nuntă sau aranjamente florale, JENI Palace având parteneriate cu cele mai renumite firme de profil din Suceava, atât pe segmentul invitaților de nuntă, cât și pe cel al aranjamentelor florale și pe tot ceea ce înseamnă segmentul foto-video Suceava.

 

Meniul de nuntă

În materie de meniuri de nuntă, JENI Palace se poate lăuda cu exclusivismul bucătarilor, atât al bucătarilor șefi din Suceava, dar și al partenerilor din București, maeștri bucătari internaționali care creionează cu mare finețe meniurile de nuntă.

Segmentul culinar este unul extrem de important pentru staff-ul JENI Palace, știut fiind că o nuntă de vis trebuie să beneficieze de calitate totală în ceea ce privește meniul.

 

Acustică unică în Suceava

JENI Palace are cea mai bună acustică din oraș, orice formație de nuntă din Suceava lăudând modul în care se aude muzica și în care sună instrumentele, care se aud perfect în sală.

O nuntă fără un sound adecvat poate fi un real eșec. Dimensiunile perfecte ale sălii permit sunetului să se distribuie în mod compact, sala fiind extrem de bine proporționată pe lungime-lățime-înălțime, având dimensiuni ideale pentru sunet. Totodată sala beneficiază de o izolație fonică de excepție, atât în ceea ce privește sticla geamurilor, cât și a pereților, care sunt izolați astfel încât sunetul să fie unul excepțional, iar petrecerea să fie pe măsura formației de nuntă și a sălii. Practic, orice formație de nuntă din Suceava poate să confirme că JENI Palace este locul ideal pentru o nuntă de vis.

 

Invitație la JENI Palace

Nimic nu este banal la JENI Palace. Nimic nu este pus întâmplător, totul este realizat după planuri analizate îndelung și echilibrate estetic cu mare atenție de către designeri..

“Vă invităm să faceți o vizită la JENI Palace, unde veți descoperi decoruri unicat, o atmosferă ultraexclusivistă, în care frumusețea și eleganța se împletesc într-un ambient senzațional, inspirat de cele mai luxoase locuri ale epocii moderne, un salon de evenimente de lux cum cu siguranță nu mai poate fi găsit în Suceava”, este mesajul echipei care stă în spatele acestui proiect exuberant.

Luxul, grandoarea, atenția obsesivă la detalii și rafinamentul aparte sunt doar câteva dintre elementele care definesc acest salon de nuntă cu adevărat uluitor - ceea ce își poate dori orice mire sau mireasă pentru această zi semnificativă din viața lor - o nuntă de vis, o nuntă perfectă.

 

Sfințirea saloanelor Jeni Palace, făcută de un sobor de preoți

La finele săptămânii trecute a avut loc sfințirea saloanelor JENI Palace, fiind organizată o impresionantă slujbă de sfințire și binecuvântare de către un sobor de preoți, printre care Arhimandritul Nectarie, starețul Mănăstirii Sihăstria Putnei, părintele Maxim şi părintele Răzvan Câmpulungeanu.

 

Rezervări contact: www.jenipalace.ro

www.facebook.com/jenipalace

0756.035.396

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului JENI Palace - cea mai spectaculoasă sală de nunți din Suceava.
 Vizualizări articol: 9990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 13 voturi
JENI Palace - cea mai spectaculoasă sală de nunți din Suceava1.9513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei