Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 200 (7201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mare păcat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

...că s-a ratat scorul de 1-1 dintre Dinamo și Hermannstadt, principalul responsabil fiind băiatul ăla care n-a reușit să înscrie din penalty pentru oaspeți, într-un moment în care aceștia erau conduși cu 1-0. Ce ar fi însemnat scorul de 1-1? Păi într-o vreme cu recorduri negative doborâte de Dinamo și de FCSB (în cazul în care extindem perioada de referință la fostele Steaua, CCA, ASA), s-ar fi înregistrat și un record inedit, care așa ar fi rămas în vecii vecilor, amin: marele rivale n-ar fi putut fi departajate de niciun criteriu în lupta lor pentru evitarea ultimului loc! Clasamentul s-ar fi scris așa: 13-14. Dinamo / FCSB. Acest lucru ar fi fost posibil pentru că meciul direct nu s-a disputat încă, deși acesta putea și el foarte bine să se termine la egalitate și am fi fost în aceeași situație. Dar nu, Dinamo n-a marșat la această curiozitate statistică și a învins cam în același stil în care a învins și Clinceniul, adică a fost vulnerabilă mare parte din meci, până când n-a mai fost. Ba chiar a urcat vreo 5 locuri cu această victorie, astfel că acum își permite să privească de sus și chiar să râdă de FCSB. Se vede treaba că Stoica, responsabil cu ironiile la FCSB, a mirosit bine situația și s-a tirat la timp, altfel acum trebuia să-și suspende contul de Facebook. Oricum, Dinamo chiar are o perspectivă mai bună, și-a pus antrenor  serios, nu paiață, iar dacă Negoiță nu-și va mânca iarăși de sub unghii, poate se va cârpi și apărarea. Trecând la meciul lui FCSB, aș dori să remarc și eu, precum Argeș Vintilă, un aspect pozitiv. Din păcate pentru el, de la echipa adversă: fundașul lateral Velisar. Golul marcat de el i-ar putea face invidioși pe cei mai de succes mijlocași ofensivi, acest Velisar etalând forță de pătrundere, control al mingii în regim de viteză și aptitudine pentru finalizare. Putea fi o întâmplare, dar am aflat de la comentatorul meciului că ”a comis-o” și în etapa precedentă, astfel că am căutat faza și, într-adevăr, tânărul acesta (are doar 20 de ani) pare a avea ceva în plus. Nu numai că este eligibil pentru Olimpiada de la anul, dar după aceste două isprăvi cred că n-ar trebui să lipsească din lotul lui Contra, putând fi testat cu Malta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mare păcat.
 Vizualizări articol: 1804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Mare păcat5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei