Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 200 (7201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Senatorul Ioan Stan ironizează elogiile deputatului Angelica Fădor referitoare la vizita în SUA a preşedintelui Klaus Iohannis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aprecierile faţă de vizita preşedintelui României, Klaus Iohannis, în SUA, făcute public de deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor, în cadrul unei conferinţe de presă, au fost prilej de ironie pentru preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan.

Astfel, senatorul a arătat, prin intermediul unui comunicat de presă, că declaraţiile deputatului Angelica Fădor i-au creat „o stare de amuzament cum doar aberaţiile lansate cu aplomb de adevăr absolut o pot face”.

„O distinsă doamnă deputat PNL, precizez formaţiunea politică pentru ca nu cumva anume pretendenţi la glorie nemeritată să-şi însuşească meritele unui atare demers, aşa cum se teme vicepreşedintele regional al PNL, o distinsă doamnă deputat zic, s-a lansat în nesfârşite şiruri de osanale la adresa preşedintelui României, ca urmare a vizitei acestuia în SUA. Declarând această vizită nici mai mult nici mai puţin decât <istorică>, onorabila anunţă entuziast că nici o altă întâlnire a unui preşedinte român cu unul al SUA nu a înregistrat mai multe premiere în domeniul economic, cât şi în privinţa politicii de apărare sau cea energetică”, a afirmat Stan.

Referindu-se la declaraţiile parlamentarului PNL în legătură cu beneficiile economice aduse României de această vizită, senatorul PSD spune că „vorbitoarea se lasă pur şi simplu copleşită de entuziasm, ca şi cum aceste sume s-ar afla deja în buzunarul nostru”. „Cu respect aş ruga-o să mai îngăduie puţin. Nu de alta, dar nu m-aş mira să aflăm că şi Compania Bechtel s-o fi numărat printre recomandaţii Consiliului de Afaceri Americano-Român, organizaţie non-profit care reprezintă anumiţi investitori americani cu afaceri în România, organizaţie a căror declaraţii le citează doamna deputat, ca să putem aprecia la justa valoare <greutatea> unor astfel de recomandări.

Despre abordarea prezidenţială a problemei gazelor naturale din Marea Neagră nu spune doamna deputat nici un cuvânt. De fapt, bine face. În faţa americanului căruia tocmai i s-a refuzat cumpărarea Groenlandei, ce să facă nevinovatul nostru preşedinte? Să se mai pună pentru câteva miliarde de metri cubi de gaz acolo şi să rămână, Doamne fereşte, fără şapcă? Asta după ce aşteptase în maşină cca. 10 minute să iasă Donald la portiţă şi să-l primească? Haida de! <Nici un alt preşedinte român nu s-a mai bucurat de un respect similar şi nu a mai primit astfel de gesturi de apreciere de la Casa Albă> ne anunţă triumfătoare respectiva persoană. Mulţumim lui Dumnezeu, am zice noi, cu umilinţă!”, a declarat senatorul Ioan Stan.

Acesta a mai spus că probabil „emoţiile declanşate de manifestările amicale ale preşedintelui american” l-au făcut pe preşedintele Klaus Iohannis să nu aibă în vedere că eventuale modificări ale legislaţiei privind exploatarea gazelor din Marea Neagră pot fi făcute doar de către Guvern.

„Cât despre problema vizelor pentru români vom avea parte, ca şi până acum, de tot sprijinul, rămas până în prezent fără rezultat, în faţa Congresului, care el şi numai el hotărăşte. E clar pentru noi toţi şi îmi pare rău, pentru cea care a vorbit, că nu şi pentru domnia sa”, a mai afirmat senatorul PSD Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Ioan Stan ironizează elogiile deputatului Angelica Fădor referitoare la vizita în SUA a preşedintelui Klaus Iohannis.
 Vizualizări articol: 1474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Senatorul Ioan Stan ironizează elogiile deputatului Angelica Fădor referitoare la vizita în SUA a preşedintelui Klaus Iohannis2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei