Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 200 (7201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Perioadă de acomodare

Sute de șoferi, încurcați de introducerea sensurilor unice în zona centrală a Sucevei

Miercuri, 28 August 2019 (14:40:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de miercuri dimineață, trei străzi din zona centrală a municipiului Suceava funcționează cu sens unic - Meseriașilor, Plăieșilor și Dimitrie Onciul.

Cele trei străzi, care fac legătura între două artere importante - Nicolae Bălcescu și Curtea Domnească, au fost recent modernizate, stratul de asfalt fiind proaspăt turnat.

Noile indicatoare rutiere, care atenționează șoferii că pe acolo se circulă pe sens unic, care până acum au stat acoperite, sunt vizibile începând de miercuri dimineață, astfel încât trebuie respectate de către șoferi.

În practică, majoritatea celor care circulă pe acolo nici nu le-au văzut, sute de mașini intrând pe sens interzis.

Tocmai de aceea, chiar de dimineață, în zonă se află și reprezentanți ai Poliției Locale Suceava, care le atrag șoferilor atenția că nu mai au voie să circule oricum, ci doar conform sensului de pe indicatoare.

Conducerea Poliției Locale Suceava a precizat că deocamdată nu se aplică amenzi celor care nu au observat că este sens unic, fiind o perioadă de acomodare pentru șoferi cu noile reguli de trafic din zonă.

De altfel, conducerea Primăriei Suceava a anunțat că noile sensuri unice vor fi funcționale de la începutul lunii septembrie, între timp urmând să fie efectuate și alte lucrări necesare, precum marcajele rutiere pe asfalt, care sunt mult mai ușor de observat de către șoferi decât indicatoarele de pe marginea drumului.

Introducerea sensului unic pe cele trei străzi vizează fluidizarea traficului rutier în zona centrală a municipiului, pe aceste străzi apărând destul de des blocaje din cauza mașinilor parcate aiurea și a spațiului îngust rămas pentru circulație, mai ales că se circula pe dublu sens.

Cum se circula pe noile sensuri unice din zona centrală

Odată cu introducerea sensurilor unice, cei care circulă cu autoturismele pot merge din strada Nicolae Bălcescu direct către Curtea Domnească, pe strada Meseriașilor, dar cu viraj obligatoriu la dreapta, la intersecția cu Plăieșilor.

De pe strada Curtea Domnească, unde ieșirea este obligatoriu la stânga, cei care doresc se pot întoarce pe strada Nicolae Bălcescu virând la stânga pe strada Dimitrie Onciul, care are sens unic, doar de coborâre.

Alte variante de mers mai sunt prin viraj la stânga, de pe Plăieșilor, înainte de gangul spre Curtea Domnească, ocolind parcul pentru a reveni la intersecția cu Meseriașilor, unde o mică porțiune din strada Plăieșilor, cea din spatele Romtelecom, este cu dublu sens, încât se poate ajunge și pe Dimitrie Onciul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de șoferi, încurcați de introducerea sensurilor unice în zona centrală a Sucevei.
 Vizualizări articol: 5453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Sute de șoferi, încurcați de introducerea sensurilor unice în zona centrală a Sucevei3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei