Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 200 (7201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie prevenire accidente

133 de permise reținute și 945 de amenzi, după o săptămână de controale rutiere intense ale poliției rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii suceveni au fost angrenați, timp de o săptămână, în intervalul 19-25 august, în acțiuni de control în trafic de amploare, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă normele de circulaţie pe drumurile publice. În fiecare zi s-a acționat pe o anumită temă, iar numărul de sancțiuni constatate a fost extrem de mare: au fost aplicate aproape o mie de amenzi și au fost ridicate nu mai puțin de 133 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteză excesivă, după care pentru depășiri neregulamentare.

După acum am amintit, acțiunile au avut tematici diferite pe zile. În zilele lucrătoare s-au desfăşurat acţiuni, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de pietoni care traversează neregulamentar, respectiv pentru depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

De asemenea, au fost două zile dedicate verificării bicicliștilor, căruțașilor și mopediștilor.

Aceste tematici nu sunt întâmplătoare, județul nostru având un specific nefericit: foarte multe accidente în care cad victime pietoni, bicicliști, mopediști și, mai nou, motocicliști. 

În ultimele două zile ale acțiunii, la final de săptămână, s-a pus accent pe controalele cu radarul, ziua, respectiv pe depistarea șoferilor băuți, pe timp de noapte.

Dintr-un total de 945 de amenzi, aproape jumătate (414) au fost aplicate pentru depășiri ale limitelor de viteză înregistrate cu radarul. Au fost amendați însă și 67 de pietoni și 9 bicicliști.   

În privința permiselor de conducere reținute, s-a ajuns la impresionanta cifră de 133 de suspendări ale dreptului de a conduce. Dintre șoferii rămași fără permis, 59 au fost înregistrați de radare cu viteze care depășeau limita pe respectiva porțiune de drum cu mai mult de 50 de km/h, iar alți 49 au fost înregistrați în timpul unor depășiri neregulamentare.

În cadrul acestei săptămâni de controale intense au fost constatate și 51 de infracțiuni, din care 38 la regimul rutier. Printre altele, au fost depistate nu mai puțin de zece persoane care conduceau fără a avea permis de conducere, iar alte patru cazuri conduceau mașini neînmatriculate.

Se remarcă din nou și numărul mare de șoferi băuți care au fost prinși. Astfel, au fost întocmite zece dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului, iar alți zece șoferi prinși băuți, cu alcoolemii mai mici, au scăpat doar cu permisele suspendate pentru 90 de zile și cu amenzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 133 de permise reținute și 945 de amenzi, după o săptămână de controale rutiere intense ale poliției rutiere.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
133 de permise reținute și 945 de amenzi, după o săptămână de controale rutiere intense ale poliției rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei