Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 153 (7154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Trist

Un militar sucevean pentru care motoarele erau totul a murit în accident de motocicletă, în Pasul Tihuța

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, angajat ca militar, a murit într-un cumplit accident de motocicletă petrecut marți seară, pe DN 17, în Pasul Tihuța, la Piatra Fântânele, pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Gabriel Grigorean era din Pojorâta și activa ca militar-caporal la unitatea de la Argestru. Marea lui pasiune era însă motocicleta, iar moartea sa a produs șoc printre numeroșii săi prieteni din lumea celor care se deplasează pe două roți.

La ora tragediei, tânărul circula pe direcția dinspre Bistrița spre Câmpulung și era cu un grup de motocicliști. Se pare că erau patru motocicliști care făcuseră o plimbare până la Bistrița și se întorceau spre case.

Suceveanul a scăpat motorul de sub control într-o curbă, din cauza vitezei:

„Din primele date, motociclistul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Pojorîta - județul Suceava, se deplasa pe direcția Bistrița spre Câmpulung Moldovenesc, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a derapat, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet din beton”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Motocicleta a intrat într-un parapet și a luat foc. Tânărul rămas inconștient a fost îndepărtat de martori oculari de la locul incendiului. Din păcate, acesta avea leziuni mult prea grave, care au condus la deces, în ciuda eforturilor personalului medical, care a încercat manevre de resuscitare.  

La locul tragediei au intervenit și pompierii suceveni de la Poiana Stampei. 

Prietenii sunt șocați de nenorocirea care s-a produs.

„Câteodată viața e așa nedreaptă. Am făcut școala de schi împreună, un om minunat, plin de viață.Gabi îmi povestea că motocicleta însemna totul pentru el. Într-un moment, toate s-au frânt, prieten bun.Să îți fie țărână ușoară, adio prieten drag”, a scris Cristi Surducan.

„Din ziua când ai cumpărat-o.... Momentul în care o testai și amintiri pe care numai noi le-am trăit... Drum lin, frate, puțin zis frate... Iartă-mă”, a scris pe rețelele de socializare un alt bun prieten.

Acesta a mărturisit că motorul era totul pentru Gabriel Grigorean. Tânărul cumpărase motocicleta acum trei ani de zile, iar pasiunea sa devenise tot mai puternică. Prietenul său cel mai bun renunțase la motocicletă tocmai pentru că ajunsese la concluzia că, cel puțin pe drumurile noastre, este mult prea periculos. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un militar sucevean pentru care motoarele erau totul a murit în accident de motocicletă, în Pasul Tihuța.
 Vizualizări articol: 2810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un militar sucevean pentru care motoarele erau totul a murit în accident de motocicletă, în Pasul Tihuța0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei