Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 153 (7154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Judecătorul Cristinel Grosu va prelua funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătorul Cristinel Grosu va prelua, începând de pe 15 iulie, pentru o perioadă de 3 ani, funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Suceava. În vârstă de 44 de ani, Cristinel Grosu a fost singurul din ţară care a luat examenul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii cu nota maximă. El a fost notat cu 10 la prezentarea proiectului de management şi tot 10 la testarea scrisă.

Principalul obiectiv pe care îl are noul preşedinte al Curţii de Apel Suceava este creşterea calităţii actului de justiţie prin creşterea calităţii hotărârilor judecătoreşti.

„Acesta este un deziderat major şi spun acest lucru din prisma faptului că hotărârile judecătoreşti sunt principalele mijloace de comunicare între instanţă şi societate. Obiectivul devine realizabil prin scăderea volumului de activitate, aspect care se resimte mai ales la nivelul Curţii de Apel şi la cele două tribunale din raza de competenţă. Din păcate, acest lucru nu se reflectă şi la nivelul judecătoriilor şi trebuie să analizăm ce trebuie făcut în această direcţie”, a declarat Cristinel Grosu.

Un al doilea obiectiv vizat de noul preşedinte al Curţii de Apel Suceava este legat de logistică. Mai exact, prioritare sunt finalizarea lucrărilor la noul sediu al Judecătoriei Rădăuţi, demararea lucrărilor la noul sediu al Judecătoriei Suceava şi realizarea de reparaţii capitale la Judecătoria Dorohoi.

Cristinel Grosu este magistrat de la 1 noiembrie 1997, iar o perioadă de cinci ani a activat la Judecătoria Suceava. În cursul anului 2002 a promovat la Tribunalul Suceava, pentru ca doi ani mai târziu să devină judecător al Curţii de Apel Suceava.

Din 2005 şi până în prezent a ocupat diferite funcţii de conducere, respectiv şef Secţie Comercială şi Contencios Administrativ şi şef Secţie Civilă, iar în ultimii ani a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Suceava.

Odată cu promovarea concursului pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Suceava, postul de vicepreşedinte pe care îl ocupa s-a vacantat şi va fi scos la concurs în sesiunea din iarnă.

Cristinel Grosu o va înlocui la conducerea Curţii de Apel Suceava pe Maria Andrieş, care a ocupat acest post pentru o perioadă de 6 ani, respectiv două mandate.

În prezent, Curtea de Apel Suceava a rămas cu un singur vicepreşedinte, în persoana magistratului Titiana Ilieş, din cele două care există în organigramă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judecătorul Cristinel Grosu va prelua funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Suceava.
 Vizualizări articol: 4523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Judecătorul Cristinel Grosu va prelua funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei