Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 153 (7154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Tabără

Liceenii merituoşi pot aplica pentru a forma o nouă generaţie de ”Creatori de viitor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia “11even” caută 80 de liceeni cu performanţe deosebite pentru cea de a VI-a ediţie a unuia din cele mai importante evenimente destinate tinerilor excepţionali din România – „Creatori de viitor” - Champions United. Întins pe parcursul a şapte zile pline de inspiraţie, proiectul se va desfăşura anul acesta în perioada 2-8 septembrie, în zona Sibiu-Braşov.

Datorită sprijinului oferit de Kaufland România, participarea liceenilor selectaţi va fi gratuită, costurile cu transportul, masa, cazarea şi activităţile din cadrul evenimentului fiind acoperite integral.

Aplicaţiile sunt deschise până în 15 iulie, iar formularul de aplicare poate fi completat aici: https://forms.gle/KEv54D8mKMma8JHt5.

Cele cinci ediţii precedente ale Champions United au reunit peste 500 de liceeni din peste 50 de localităţi din România şi Republica Moldova. Pe parcursul evenimentului, aceştia au avut ocazia să se conecteze cu peste 80 de mentori - profesionişti în diverse domenii. Proiectul a evoluat de la an la an, experimentând metode diverse de educare prin care ideile tinerilor să fie potenţate.

„Nu mergem după o reţetă clasică, ci încercăm în fiecare an să vedem care sunt nevoile acestor tineri şi să ne adaptăm acestora printr-o agendă dinamică, fie că a fost vorba de viziunea educaţiei pentru următorii 10 ani, competiţii de proiecte sociale sau de antreprenoriat social, respectiv finanţarea acestor idei”, spune Ovidiu Neamţu, iniţiator al programului şi director al Asociaţiei „11even”.

Programul „Creatori de viitor” se concentrează pe trei direcţii: implicarea tinerilor în dezvoltarea comunităţii în care trăiesc şi conectarea acestora în proiecte pentru viitorul României; agregarea de idei cu impact şi finanţarea acelor proiecte care pot produce o schimbare; sprijinirea liceenilor performeri prin acordarea de burse.

În cele cinci ediţii de până acum ale evenimentului s-au născut sau au fost potenţate proiecte capabile să producă o schimbare.

Asociaţia „11even” a luat naştere la Cluj-Napoca, în 2012, din dorinţa unor oameni cu experienţă în zona de business, jurnalism şi organizare de evenimente de a susţine diverse cauze comunitare prin intermediul unor proiecte frumoase, derulate în mai multe comunităţi din România. “Suntem preocupaţi în a dezvolta activităţi prin care să încurajam creşterea personală a membrilor comunităţilor în care acţionăm. Prin programele pe care le implementăm, acţionăm în arii diverse: educaţie, sport de masă, dezvoltare personală etc.”, spun organizatorii.

Detalii despre evenimentul Champions United: www.creatorideviitor.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceenii merituoşi pot aplica pentru a forma o nouă generaţie de ”Creatori de viitor”.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liceenii merituoşi pot aplica pentru a forma o nouă generaţie de ”Creatori de viitor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei