Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 153 (7154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

5-7 iulie

Programul Zilelor Municipiului Rădăuţi 2019

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele Municipiului Rădăuţi 2019 se vor desfăşura în acest weekend, în perioada 5-7 iulie, şi vor cuprinde o paletă largă de manifestări. Debutul acestora va fi făcut încă de astăzi, 4 iulie, la ora 14.00, la Casa Municipală de Cultură, cu primirea grupurilor participante la Festivalul Internaţional de Folclor „Arcanul”- ediţia a XXVIII-a.

Vineri 5 iulie, la întâlnirea conducătorilor de grup cu reprezentanţii administraţiei locale, din sala de şedinţe a Bibliotecii Municipale, este programat spectacolul de muzică şi poezie „Eroi au fost, eroi sunt încă”, spectacol susţinut de grupul „Binevestitorii misionari” din Dorneşti. Vor urma două vernisaje, o expoziţie de pictură şi grafică a artistei plastice Bianca Răileanu, la Galeriile de artă, şi „A fost odată ca niciodată…”, expoziţie de păpuşi de porţelan la Muzeul Etnografic „Samuil şi Eugenia Ioneţ”. Pentru aceeaşi zi mai sunt programate târg de antichităţi, competiţii sportive, parada cântecului, dansului şi portului popular, apoi, la orele serii, deschiderea oficială a Festivalului Internaţional de Folclor „Arcanul” şi recitaluri susţinute de Dana şi Alexandra Dăncilăşi Elena Negru. Ziua de sâmbătă, 6 iulie, va începe cu o competiţie de lupte greco-romane, urmată de streetball, tenis de masă, tenis de câmp, cros şi un campionat de fotbal.

 

Ruby, Tavi Colen, Elena Gheorghe şi Shift vor concerta în piaţa centrală

De la ora 17.00, pe scena Festivalului „Arcanul” vor evolua ansamblurile artistice din străinătate, mai exact din Ucraina, Turcia, Republica Moldova, Slovacia, Serbia şi Cehia. Seara se va încheia cu un show susţinut de Elena Gheorghe & band şi Shift.

Duminică, 7 iulie, ultima zi a manifestării, va începe cu parada ansamblurilor şi festivitatea de închidere aFestivalului „Arcanul”- ediţia a XXVIII-a, apoi va urma un recital de muzică populară susţinut deMaria Iliuţ, Ionela Popescu şi Gheorghiţă Rotaru, iar pentru ora 20.30 este programat un concert pop-rock şi etno-rock cu artiştii Tavi Colen & band şi Ruby & band.

Şi ediţia din acest an a Zilelor Municipiului Rădăuţi va fi încheiată, la fel ca şi anii trecuţi, de un foc de artificii. Preşedintele comisiei de organizare a Zilelor Municipiului, economistul Silviu Ursescu, de la Primăria Rădăuţi, a declarat: „Administraţia locală rădăuţeană s-a străduit, ca la fiecare început de iulie, să ofere localnicilor câteva zile de sărbătoare. Sperăm că paleta largă de manifestări va reuşi să acopere cele mai multe din gusturile şi preferinţele rădăuţenilor, dar şi ale celor care vor vizita Bucovina în acest weekend”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul Zilelor Municipiului Rădăuţi 2019.
 Vizualizări articol: 2146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul Zilelor Municipiului Rădăuţi 20190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei