Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 125 (7126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Vino, testează şi câştigă în cadrul unui eveniment organizat de Darex Auto

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un important eveniment de prezentare şi testare a celor mai noi modele Dacia este organizat în aceste zile de către firma Darex Auto Suceava, în parcarea Iulius Mall. Începând din această dimineaţă şi până duminică seara, iubitorii volanului şi ai autoturismelor Dacia, echipate cu motoare Euro 6 de ultimă generaţie, vor beneficia de drive-teste oferite de organizatori şi vor primi pentru asta vouchere pentru participarea la tombola cu 84 de premii, oferite de Darex Auto.

 

Darex Auto, firma care a vândut peste 50% din maşinile noi cumpărate în judeţul Suceava

Înfiinţată în anul 2002 şi reprezentând astăzi dealerul a trei importante mărci, Dacia, Renault şi Nissan, firma Darex Auto oferă toate tipurile de servicii pentru clienţii de autoturisme. Datorită acestei diversităţi oferite în ultimii ani,  putem spune astăzi că Darex Auto reprezintă firma care însoţeşte clientul de la primul contact cu maşina nouă, oferindu-i toate serviciile până la Buy Back, când firma îi ia maşina înapoi atunci când clientul doreşte să o caseze şi poate să o schimbe cu una nouă. Firma Darex Auto este pe tot traseul vieţii unei maşini alături de client, consiliindu-l şi oferindu-i posibilitatea să-şi aleagă o maşină nouă din toată gama pusă la dispoziţie, oferindu-i întreţinere, reparaţii, servicii de asistenţă rutieră, ITP, asigurări RCA, Casco.  Constatările daunelor se fac la sediul firmei, în afara sediului central existând un punct de lucru şi la Rădăuţi, cu un centru autorizat Dacia, precum şi în parteneriat la Câmpulung Moldovenesc. Cu o creştere substanţială în ultimii ani, Darex Auto a ajuns să vândă, la nivelul anului trecut, peste 50% din maşinile noi cumpărate în judeţul Suceava, având vânzări importante şi în Botoşani.

 

O campanie marca Dacia, promovată la Suceava de Darex Auto

Noua campanie este promovată de firma Dacia la nivel naţional în oraşele mari, iar evenimentul din Suceava presupune expunerea autoturismelor din portofoliul firmei în parcarea Iulius Mall şi o tombolă organizată în cadrul căreia vor fi oferite 84 de premii pentru clienţii care vor efectua un drive test cu autoturismele Dacia dotate cu motorizări performante. Producătorii şi-au propus în cadrul evenimentului ca un număr cât mai mare de clienţi să testeze noile modele Dacia, timp de 3 zile, în perioada 31 mai-2 iunie, între orele 10.00-20.00. Pe o suprafaţă de circa 1.000 de metri pătraţi a fost amplasat un cort, fiind expuse toate modele Dacia. În afară de acestea, pentru drive test organizatorii au pregătit pentru vizitatori două autoturisme Dacia Duster cu noul motor de 1.300 cm cubi pe benzină, alte două Dacia Duster cu motoare diesel, o Dacia Sandero Stepway cu motor de 900 cm cubi benzină şi două modele Dacia Logan Berlină, de 1.100 cm cubi benzină, motoare EURO 6, variante B sau C. Cu siguranţă, şoferii vor fi impresionaţi de noul motor cu benzină supraalimentat al Daciei Duster, care dezvoltă 150 de cai putere cu un consum redus.

Surpriza pregătită de organizatori se adresează clienţilor care vor efectua un drive test cu aceste maşini, aceştia beneficiind de posibilitatea de a primi un bilet cu ajutorul căruia pot participa la tombola organizată cu ocazia evenimentului. Cele 84 de premii oferite în cadrul tombolei constau în 40 de rucsacuri, 20 de truse de scule, 10 schimburi de ulei cu tot cu filtrul de ulei, un număr de 10 vouchere cu reduceri de 10% pentru orice intervenţie în atelierele firmei Darex, alte trei premii care constau fiecare în oferirea unui autoturism Dacia Daster cu plinul făcut, pentru perioada unui weekend, precum şi premiul principal, o cameră de luat imagini din bordul maşinii.

În afara autoturismelor oferite pentru drive test, firma Darex Auto va expune în zona parcării Iulius Mall toate autoturismele realizate de firma Dacia, la care se adaugă autoturisme Renault şi Nissan, din portofoliul de distribuţie al firmei Darex Auto. De asemenea la eveniment vor fi expuse şi realizări importante în domeniul autoturismului electric 100%, precum Nissan Leaf, cea mai vândută maşină electrică a momentului în lume, precum şi Renault Zoe, cea mai vândută maşină din Europa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vino, testează şi câştigă în cadrul unui eveniment organizat de Darex Auto.
 Vizualizări articol: 1974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Vino, testează şi câştigă în cadrul unui eveniment organizat de Darex Auto4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei