Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 125 (7126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La sfârșit de săptămână

Competiția Sport Arena Streetball, Târg de antichități, concurs pentru preșcolari, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La etajul Iulius Mall Suceava continuă joi și vineri, 30 și 31 mai, ediția a XVII-a a Festivalului-concurs național de interpretare artistică pentru preșcolari „Voinicelul”, cu etapa județeană. Peste 1.300 de copii s-au pregătit pentru a urca pe scenă și a impresiona publicul și juriul cu talentul lor. Grupuri vocale, soliști, recitatori, fantezie coregrafică, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter sunt categoriile care fac parte din spectacolul oferit de cei mai mici artiști ai județului. Festivalul – concurs „Voinicelul” este organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, în colaborare cu Iulius Mall Suceava.

De vineri până duminică, la parterul Iulius Mall se reinstalează Târgul de Antichități. Este prilejul potrivit pentru colecționari și nu numai să aleagă obiecte cu patina timpului și de artă. Expozanți din toate colțurile țării vor expune cele mai de preț piese, a căror frumusețe a fost amplificată de trecerea anilor: bijuterii, argintărie, numismatică, filatelie, tablouri, statuete, mic mobilier, cărți, viniluri și multe alte articole impresionante. Sâmbătă și duminică vor fi două zile dedicate sportului, pentru că parcarea Iulius Mall Suceava va găzdui competiția Sport Arena Streetball, din calendarul FIBA 3x3. Jucători de toate vârstele vor face show cu trucurile celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3x3, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Și spectatorii vor fi antrenați în aruncări la coș și vor avea parte de multă distracție, pentru ei fiind organizate numeroase concursuri cu premii și meciuri demonstrative. Cei pasionați de mașini sunt invitați în perioada 31 mai – 2 iunie, în parcarea Iulius Mall, să testeze cele mai noi modele Dacia/Renault. Zilnic, în intervalul orar 10.00 – 20.00, vizitatorii caravanei vor afla de la reprezentanți toate detaliile despre autoturismele preferate și vor putea obține oferte speciale. În plus, au șansa să câștige, prin tragere la sorți, unul dintre cele 84 de premii. Informații sunt disponibile pe site-ul www.darex.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Competiția Sport Arena Streetball, Târg de antichități, concurs pentru preșcolari, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Competiția Sport Arena Streetball, Târg de antichități, concurs pentru preșcolari, la Iulius Mall Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei