Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 125 (7126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Competiție

Crosul Colegiului Silvic, ediția a IV-a, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul programului "Școala Altfel", la Colegiul Silvic "Bucovina" Câmpulung Moldovenesc s-a desfășurat marți, 28 mai, cea de-a IV-a ediție a Crosului Colegiului Silvic, un concurs cu premii în vouchere și produse, dedicat elevilor și profesorilor acestui colegiu, cros izvorât din pasiunea pentru alergare a profesoarei Carmen Ciurușniuc. Au luat startul peste 100 de elevi. Pentru că traseul se afla în afara perimetrului școlii, un echipaj al Poliției Locale și al Jandarmeriei a însoțit alergătorii și a asigurat buna desfășurare a evenimentului. Prin această acțiune, susține prof. Alina Cuciurean, directorul Colegiului Silvic "Bucovina", „dorim să promovăm mişcarea în aer liber în rândul tinerilor, să-i determinăm să fie conştienți de necesitatea de a face sport, pentru că acestea sunt atuurile pentru o viaţă activă şi sănătoasă". Elevii și profesorii care au participat la cros s-au bucurat de o zi cu soare, au făcut mișcare și s-au simțit foarte bine. A fost un eveniment reușit, ne-a spus și profesoara Carmen Ciurușniuc, fericită că și anul acesta a reușit să organizeze crosul. ”Am beneficiat de sprijinul sponsorilor, care au oferit premiile copiilor și profesorilor. Fără ajutorul acestora, acest eveniment nu ar fi posibil”, a completat inițiatoarea competiției. Anul acesta, elevul Marius Turcu a înregistrat cel mai bun timp de până acum, pentru cei 3 km alergați, și anume 10 minute și 13 secunde, urmat de eleva Mădălina Sîrbu, cu timpul de 10 minute și 53 secunde. „Zâmbetul și bucuria copiilor sunt cea mai bună răsplată”, a declarat prof. Carmen Ciurușniuc, organizatoarea evenimentului, care mulțumește Edelweiss Shop, Addictad, Debeli Dental Clinic, Cămara Bucovinei (pentru tortul oferit în fiecare an), Restaurant New Look , Trei Plus MDM, Reciclad'or, Asociația Județeană "Sportul Pentru Toți" Suceava, pentru tot sprijinul oferit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crosul Colegiului Silvic, ediția a IV-a, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crosul Colegiului Silvic, ediția a IV-a, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei