Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 85 (7086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 11 – 17 aprilie

Festivalul „Voci de Îngeri”, la Teatrul „Matei Vişniec”

Festivalul „Voci de Îngeri”, ediţia a II-a, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10:00, şi duminică, începând cu ora 12:00, la Teatrul „Matei Vişniec”. Concursul Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineri „Voci de Îngeri” se adresează copiilor şi tinerilor din palatele şi cluburile copiilor, grădiniţe, şcoli, licee, asociaţii culturale şi şcoli private din ţară şi ţările vecine.

 

Activitate inedită, educativă şi distractivă pentru copii, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit o nouă activitate inedită, educativă şi distractivă pentru copii. Cei mici sunt invitaţi într-o călătorie fascinantă în Egiptul Antic, unde vor descoperi lucruri captivante şi vor participa la jocuri interactive, în cadrul expoziţiei „Egiptul Antic”. Cum au fost construite piramidele? Ce făcea faraonul? Cine a fost Cleopatra? Sunt doar câteva întrebări la care copiii vor afla răspunsul vizitând expoziţia „Egiptul Antic”, organizată de Iulius Mall Suceava. Zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, parterul Iulius Mall Suceava se va transforma într-un loc de poveste, oferindu-le celor mici prilejul de a se aventura, prin joc şi joacă, într-o incursiune educaţională captivantă. Pe lângă informaţiile dobândite, prichindeii vor avea parte şi de momente distractive, putând face fotografii haioase. La final, vor primi diplome de exploratori. Partener al distracţiei este Magic FM. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin e-mail la adresa rezervari@iuliusmall.com sau la telefon 0230 208 700.

 

Joi, 11 aprilie

Conferinţa "Spovedania, calea spre libertate"

ASCOR Suceava organizează joi, 11 aprilie, la ora 18:00, Conferinţa "Spovedania, calea spre libertate", invitat: părintele protopop Doru Budeanu. Intrarea este liberă (în limita locurilor disponibile).

Locaţie: Aula din Corpul E a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava.

 

Vineri, 12 aprilie

Vernisajul expoziţiei „Pagini de artă românească”, la Muzeul de Istorie

La Muzeul de Istorie Suceava va avea loc vineri, 12 aprilie, la ora 12:00, vernisajul expoziţiei „Pagini de artă românească” în care vor fi expuse 37 de lucrări de pictură din colecţia Muzeului Naţional Brukenthal Sibiu – secolele XIX-XX. Selecţia cuprinde opere de valoare semnate de nume sonore ale artei româneşti: Theodor Aman (1831-1891), Nicolae Grigorescu (1838-1907), Ştefan Luchian (1868-1916) etc. Expoziţia este organizată de Muzeul Bucovinei, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Suceava, în colaborare cu Muzeul Naţional Brukenthal Sibiu. Organizatorii au spus că expoziţia va fi deschisă vizitatorilor în perioada 12 aprilie - 30 iunie, preţul biletului de intrare fiind de un leu pentru elevi şi studenţi şi 4 lei pentru adulţi.

 

Sâmbătă, 13 aprilie

Andra şi Voltaj, la Shopping City Suceava

Muzică live, mâncare delicioasă şi atmosferă incendiară! Vino pe 13 aprilie, la ora 18:00, în parcarea Shopping City Suceava. Intrarea este liberă, distracţia este garantată! În plus şi 10% reducere la cumpărăturile făcute în Carrefour (11 ani Carrefour Suceava) în ziua evenimentului, în intervalul 20.00-24.00. Andra şi Voltaj vor susţine un concert, începând cu ora 18:00, în parcarea Shopping City Suceava.

 

Spectacolul "Năzdrăvanii", la Casa de Cultură Suceava

Sâmbătă, 13 aprilie, la ora 17:00, Showlandia prezintă spectacolul "Năzdrăvanii". Acesta va avea loc în sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava. În cadrul spectacolului copiii se vor întâlni cu personajele lor favorite din desenele animate (actori deghizaţi care personifică personajele). „Vom cânta, ne vom juca, vom râde... 60 de minute de neuitat. Vă aşteptăm cu drag! Biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.showlandia.ro,sau cu două ore înaintea spectacolului (în limita disponibilităţii)”, au anunţat organizatorii.

 

Albumul „Sunet de paşi” de Sebi Crăciun şi Armin Ivan va fi lansat la Suceava

„Micul poet” din Câmpulung Moldovenesc, cum a fost numit Sebastian Remus Crăciun (Sebi), acum în vârstă de 16 ani, elev al Colegiului Naţional „Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, şi prietenul şi colaboratorul lui Armin Ivan vor lansa sâmbătă, 13 aprilie, la ora 18:00, la Restaurantul Vivendi Suceava, albumul de muzică şi poezie „Sunet de paşi”.

Evenimentul este organizat de Intermedia TV, în parteneriat cu Asociaţia „Freamăt de Speranţă” şi Restaurantul Vivendi Suceava. Evenimentul-spectacol va fi susţinut de  Armin Ivan, Sebi Crăciun şi tenorul Sorin Ursan Delaclit. Biletul de intrare costă 30 de lei. Banii adunaţi din vânzarea biletelor se vor folosi pentru achitarea şedinţelor de terapie pentru copiii din Asociaţia „Freamăt de Speranţă” din Câmpulung Moldovenesc.

 

Duminică, 14 aprilie

Festivalul Naţional al Ouălor Încondeiate, ediţia a XVI-a, la Ciocăneşti

Festivalul Naţional al Ouălor Încondeiate, ediţia a XVI-a, se va desfăşura duminică, 14 aprilie, la Ciocăneşti. Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul Local Ciocăneşti şi de Consiliul Judeţean Suceava. Deschiderea „Târgului Meşterilor Populari” va avea loc la ora 10:00, pe Platoul „Ştefan cel Mare”. Între 11:00 şi 13:00 vor avea loc trei concursuri de încondeiere a ouălor. La Şcoala Gimnazială Ciocăneşti se va desfăşura concursul „Tradiţie-valoare sacră”, ediţia a VII-a, la Casa de Cultură „Florin Gheucă”, în Sala de festivităţi, va avea loc ediţia a IV-a a concursului „Dr. Anton Setnic”, iar Muzeul Naţional al Ouălor Încondeiate Ciocăneşti va găzdui concursul „Înv. Novac Norbert”, ediţia a III-a. La ora 12:00 este programată deschiderea „Târgului de ouă încondeiate”, la Casa de Cultură „Florin Gheucă”, în Sala de spectacole, iar la 12:30 vernisajul expoziţiei de pictură „Tradiţii, datini şi obiceiuri din Bucovina”, semnată de Georgiana Valentina Şcheul, la Muzeul Etnografic Ciocăneşti. La ora 14:00 va avea loc o prezentare a gastronomiei tradiţionale locale de post, la Casa de Cultură „Florin Gheucă”. În Sala de festivităţi, la ora 15:00, vor avea loc festivităţile de premiere ale concursurilor festivalului şi discursurile oficialităţilor prezente la eveniment, iar la ora 16:00 este programat un spectacol folcloric.

 

Miercuri, 17 aprilie

Vernisajul expoziţiei de pictură "Portal către amintiri...", semnată de artistul dornean David Croitor

La Salonul Alb al Casei de Cultură "Platon Pardău" Vatra Dornei va avea loc miercuri, 17 aprilie, de la ora 17.00, vernisajul expoziţiei de pictură "Portal către amintiri...", semnată de artistul dornean David Croitor. Vernisajul va fi prezentat de criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc, cea care s-a ocupat şi de publicarea albumului "Portal către amintiri", care va fi lansat cu această ocazie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei