Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 85 (7086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Atribuită prin licitație

Cafeneaua zonei de agrement a Sucevei se deschide săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vizitatorii zonei de agrement a Sucevei, amenajată la baza dealului Tătărași, în zona lacurilor, vor avea la dispoziție de săptămâna viitoare și un spațiu de alimentație publică, o cafenea, la care să poată servi băuturi calde sau răcoritoare, după preferințe, ori o prăjitură, în zilele în care merg să se relaxeze acolo.

Asta deoarece la a doua licitație pentru concesionarea cafenelei zonei de agrement Tătărași au fost depuse patru oferte eligibile, fiind desemnat și un câștigător.

„A doua licitație pentru cafeneaua zonei de agrement Tătărași a avut loc pe 4 aprilie și au fost depuse patru oferte eligibile – Elite Tour, Ridana Com SRL, Varvara de Bucovina, Greco Real Estate. Licitația a fost câștigată de Greco Real Estate cu 21,5 lei/mp, în vreme ce alte oferte au fost de 10 lei/mp, 12 lei/mp și 18 lei/mp.

Așteptăm de acum să treacă perioada de contestație, să avem un operator pentru cafeneaua zonei de agrement, astfel încât cei care merg în zona de agrement să aibă unde servi o cafea, o înghețată sau sucuri răcoritoare”, a anunțat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Practic, câștigătorul licitației va avea de achitat 1892 de lei lunar pentru utilizarea celor 88 de mp de suprafață utilă a cafenelei în care poate desfășura activități de alimentație publică, mai puțin vânzarea de băuturi alcoolice.

Licitația de închiriere a cafenelei a avut un preț de pornire de 9 lei/mp/lună, adică  792 de lei lunar, iar ofertele au fost depuse în plic, dublu sigilat.

Câștigătorul va avea de plătit o garanție echivalentă cu plata anticipată a chiriei datorate pe șase luni, din care să poată fi trași bani în caz de neplată a chiriei datorate pentru perioade mai mari de trei luni sau integral, în caz de reziliere a contractului înainte de termen.

Perioada de închiriere va începe odată cu semnarea contractului și se va încheia pe 31.12.2021, adică o perioadă de aproape trei ani, la care există posibilitate de prelungire, cu acordul părților.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cafeneaua zonei de agrement a Sucevei se deschide săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 1965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cafeneaua zonei de agrement a Sucevei se deschide săptămâna viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei