Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 85 (7086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Focuri de armă

Țigări de contrabandă de peste 40.000 de euro și un autoturism, reținute la frontieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de frontieră suceveni au interceptat, pe parcursul a mai puțin de 24 de ore, două transporturi semnificative de țigări de contrabandă în aria de responsabilitate a Sectorului Brodina. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, la miezul nopții de marți spre miercuri, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Brodina a identificat pe raza localității Lupcina un autoturism  marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că ar fi  transportat țigări. Oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare în vederea opririi pentru control a mașinii, însă șoferul le-a ignorat, continuându-și deplasarea în mare viteză, fapt pentru care au fost trase două focuri de avertisment conform prevederilor legale. După scurt timp, autoturismul suspect a fost descoperit abandonat în zona cantonului silvic Lupcina, iar în interiorul acestuia au fost observate mai multe colete. Autoturismul a fost condus la sediul Sectorului, unde în urma inventarierii coletelor au fost înregistrate 8.850 pachete de țigări de diferite mărci, de proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 103.540 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, evaluat la 10.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Comisarul-șef Poroch-Serițan a mai arătat că în cursul zilei de marțipolițiștii de frontieră din cadrul aceluiași sector au surprins un grup de persoane care transportau dinspre graniță către localitatea Straja colete voluminoase cu țigări de contrabandă. Suspecții au reușit să fugă spre teritoriul ucrainean chiar dacă au fost trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical, după somațiile prin voce, însă în apropiere au fost descoperite mai multe colete cu 8.230 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 96.291 de lei. Ca și în primul caz, țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de contrabandă de peste 40.000 de euro și un autoturism, reținute la frontieră.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Țigări de contrabandă de peste 40.000 de euro și un autoturism, reținute la frontieră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei