Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 85 (7086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune caritabilă

Paul Surugiu – Fuego, prezent la Balul artelor “Grădina Bucuriei”, la Fundu Moldovei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Artistul Paul Surugiu – Fuego va fi prezent pe 9 mai, începând cu ora 19.00, la Balul artelor “Grădina Bucuriei”, organizat la Fundu Moldovei  ("La Baciu"). Este primul eveniment special realizat de Paul Surugiu - Fuego în primăvara aceasta, unde își va expune noile sale opere. Balul artelor “Grădina Bucuriei” va fi un eveniment încărcat de emoție, în care Paul Surugiu va arăta publicului noile sale tablouri realizate cu multă pasiune și dăruire, într-un mod spectaculos. Surprizele se vor ține lanț, iar toți cei din zonă sunt așteptați pentru a petrece o seară de neuitat, în compania unor mari artiști. Pentru Paul Surugiu, arta plastică reprezintă un mod de exprimare și o posibilitate concretă de a ajuta. În luna octombrie a anului 2015, artistul a lansat proiectul „Art By Fuego - Artă pentru Suflet”, o inițiativă care-și propune să sprijine marii artiști ai României, ajunși, din diverse motive, într-o situație dificilă, dar și tinerele talente. Astfel, majoritatea fondurilor obținute din vânzarea picturilor realizate de Paul Surugiu merg către legendele României, dar și către tinerii care bat la porțile afirmării. În aproape doi ani, proiectul a făcut numeroase fapte deosebite, ajutând peste 200 de cazuri. „Acum, cu implicarea voastră, proiectul poate merge mai departe și poate face noi minuni pentru cei ce într-adevăr și-au pus viața în slujba artei ori pentru cei care pășesc acum, timizi și fără posibilități, în mijlocul ei”, spun organizatorii.

La finalul serii Balului artelor “Grădina Bucuriei” de la Fundu Moldovei, Fuego va oferi publicului un recital de excepție dedicat tuturor celor care cred în puterea cântecului, în romantism și în muzica ușoară. „Puteți să vă așteptați la invitați speciali, meniu rafinat, momente unice, dans și voie bună, bunăvoință și artă, într-o seară de neuitat”, au completat organizatorii. Meniu - eveniment – 120 de lei /persoană, confirmările se fac până pe 1 mai. Rezervări se pot face la telefon 0748 431 518. Astfel veți afla și mai multe detalii despre eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paul Surugiu – Fuego, prezent la Balul artelor “Grădina Bucuriei”, la Fundu Moldovei.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Paul Surugiu – Fuego, prezent la Balul artelor “Grădina Bucuriei”, la Fundu Moldovei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei