Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 71 (7072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Contrabandă

Polițiștii de frontieră suceveni au capturat țigări de aproape 50.000 de euro în zona de munte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două transporturi importante de țigări de contrabandă au fost deturnate de polițiștii de frontieră suceveni, la finele săptămânii trecute, la Falcău și la Straja. Potrivit comunicatului primit de la Poliția de Frontieră Suceava, sâmbăta trecută, în jurul orei 03.50, un echipaj de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Suceava a observat pe direcția localității Falcău un autoturism de teren care se deplasa în viteză de la frontiera de stat către interiorul țării. Lucrătorii de la graniță au acționat pentru oprirea mașinii, dar în momentul în care șoferul a observat echipajul poliției de frontieră acesta și-a continuat deplasarea în mare viteză. Polițiștii de frontieră au trecut imediat la urmărirea autoturismului suspect și, deoarece șoferul nu s-a supus somațiilor legale prin voce, oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, iar la scurt timp mașina a fost descoperită abandonată pe un teren anevoios. În interiorul acesteia au fost găsite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul STPF Suceava. În urma inventarierii au fost înregistrate 15.240 pachete cu țigări, în valoare de 178.000 de lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale. În aceeași zi, sâmbătă, 23 martie, și lucrătorii de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Brodina au capturat, după un scenariu aproape identic cu cel de la Falcău, un transport important de țigări, cu mențiunea că în autoturismul abandonat la Straja au fost descoperite 16.590 de pachete, în valoare de 194.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii de frontieră suceveni au capturat țigări de aproape 50.000 de euro în zona de munte.
 Vizualizări articol: 1478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii de frontieră suceveni au capturat țigări de aproape 50.000 de euro în zona de munte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei