Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 71 (7072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foc mistuitor

O casă şi anexele din jur au fost distruse, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Flăcările au distrus aproape o întreagă gospodărie din comuna Râşca, luni la prânz, după ce focul s-a propagat de la un incendiu de vegetaţie uscată, pornit pe un teren din vecinătate. Focul a cuprins pe rând casa de locuit, o bucătărie de vara şi anexele locuinţei, un depozit de furaje şi un adăpost de animale.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia pompierilor Detaşamentul de Pompieri Fălticeni cu două autospeciale, în sprijinul cărora au venit trei echipaje ale Serviciilor Voluntare din zonă şi un alt echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Suceava. La sosirea pompierilor focul cuprinsese în mare parte gospodăria, vântul puternic favorizând propagarea cu rapiditate a flăcărilor la toate anexele din curtea locuinţei. Au fost distruse de flăcări în timpul incendiului casa bătrânească pe aproximativ 60 de metri pătraţi, bucătăria de vară, corp comun cu o anexă, pe o suprafaţă de 40 metri pătraţi, adăpostul de animale în corp comun cu depozitul de furaje, pe circa 40 de metri pătraţi, două stoguri de fân şi alte bunuri, un porc pierind în incendiu.

Pompierii au avut nevoie de mai mult timp pentru lichidarea incendiului şi îndepărtarea elementelor de construcţie afectate de foc. Cercetările întreprinse de pompieri au arătat faptul că flăcările s-au propagat la gospodărie de la un foc în spaţii deschise, făcut pentru arderea vegetaţiei uscate pe un teren învecinat, vântul puternic favorizând  la rândul său propagarea şi dezvoltarea incendiului. Pompierii au reuşit să salveze o a doua casă din aceeaşi gospodărie, cu toate bunurile din interior. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, care au demarat o anchetă în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O casă şi anexele din jur au fost distruse, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată.
 Vizualizări articol: 1287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O casă şi anexele din jur au fost distruse, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei