Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 25 (7026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Oferta judeţului Suceava va fi promovată la şase târguri de turism din ţară şi străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată, în lunile februarie şi martie a.c., la şase târguri de specialitate din ţară şi din străinătate. Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, cu unanimitate de voturi, participarea la cinci târguri din afara ţării, precum şi la Târgul de Turism al României, care va avea loc în perioada 21-24 februarie 2019, la Romexpo, în Bucureşti. În luna februarie, oferta judeţului Suceava va fi promovată pe plan extern la Târgul Internaţional de Turism „Tourism.Leisure.Hotels” din Chişinău, Republica Moldova, la Târgul Internaţional de Turism BIT de la Milano, Italia, şi la Târgul Internaţional de turism „Utazas Travel”, din Budapesta, în Ungaria. Pentru luna martie a fost aprobată participarea la Târgul Internaţional de Turism ITB, din Berlin, în Germania, precum şi la Târgul Internaţional de Turism MAP - „Le Monde a Paris”, în Franţa.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că prin participarea la Târgul Internaţional de Turism de la Paris instituţia pe care o conduce vrea să abordeze o nouă piaţă turistică, acolo unde se manifestă deja un interes crescut pentru destinaţia turistică Bucovina. Flutur a arătat că Franţa se află pe locul patru, cu peste 4.100 de turişti, în rândul ţărilor din care au venit turişti în judeţ în anul 2017.

„Participarea la târgurile internaţionale de turism din Germania, Italia, Ungaria şi Republica Moldova are ca obiectiv consolidarea unor pieţe turistice în vederea atragerii unui număr mai mare de turişti din aceste ţări. Germania şi Italia se situează pe locurile doi şi trei în rândul ţărilor emiţătoare de turişti. Din Germania au fost peste 7.700 de turişti cazaţi în judeţul Suceava în 2017, iar din Italia au fost aproape 6.000 de turişti. De precizat că turiştii din Italia au şi avantajul numeroaselor zboruri directe existente de pe Aeroportul Internaţional <Ştefan cel Mare> Suceava”, a arătat şeful administraţiei judeţene. El a adăugat că Ungaria şi Republica Moldova sunt ţări care se învecinează cu România, motiv pentru care interesul pentru oferta turistică a Bucovinei poate creşte în rândul mai multor categorii de turişti. „De asemenea, prin participarea la târgul de turism din România ne propunem atât menţinerea poziţiei judeţului Suceava în topul primelor zece judeţe preferate de turişti, cât şi creşterea interesului acestora pentru destinaţia Bucovina”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

El a precizat că promovarea judeţului la aceste târguri se va face prin intermediul materialelor de informare şi promovare realizate de Consiliul Judeţean Suceava, a ofertelor turistice propuse de operatorii economici şi de asociaţiile profesionale de turism, precum şi prin demonstraţii de meşteşuguri tradiţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta judeţului Suceava va fi promovată la şase târguri de turism din ţară şi străinătate.
 Vizualizări articol: 1455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oferta judeţului Suceava va fi promovată la şase târguri de turism din ţară şi străinătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulz ciobănesc făcut în casă Dacă sunteți amatori de bucate rustice de la stâne, pe bază de brânzeturi și mămăligă, nu e nevoie să așteptați vacanța la munte sau târgul cu specific din toamnă pentru a vă bucura de așa ceva acasă. Un bulz ciobănesc se poate... Citeşte