Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 25 (7026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reparații străzi

Lungu: „În 2019 vom avea cel mai mare buget de asfaltări de până acum”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de reparații stradale și asfaltare de străzi noi din municipiul Suceava vor beneficia de cel mai mare buget de până acum – 30 de milioane de lei.

Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că, spre deosebire de alți ani, Primăria nu are datorii către firmele care vor presta acest serviciu, încât banii vor fi utilizați efectiv pentru lucrările care se vor efectua.

„Nici nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla în primăvară, când se va sfârși iarna, după aceste cicluri de îngheț-dezgheț, câte gropi vor fi prin oraș, pe lângă cele de acum... Ce stă în puterea noastră acum este să le reparăm la rece, cu pavele refolosibile, este o strategie care a dat roade de-a lungul timpului, dar la bulevardele principale și străzile făcute pe fonduri europene folosim altă metodă de asfaltare la rece, cu butelia, așa cum se face peste tot în țară.

În acest an vreau să prind în buget suma de 30 de milioane de lei (300 de miliarde de lei vechi) – nu a mai fost vreodată un asemenea buget la asfaltări”, a spus edilul Sucevei.

Lungu a menționat că va avea discuții cu reprezentanții celor patru firme care au câștigat licitația de reparații străzi – Conbucovina, Autotehnorom, Florconstruct și SUCT, să se organizeze cât mai bine pentru perioada de lucrări, care începe din primăvară.

„Vreau să recuperăm în acest an ce s-a pierdut în 2018, când firma care avea contract nu a avut putere de muncă. Vom avea un amplu program de reparații, dar și de asfaltare de străzi noi, de pământ. Vreau să lucrăm bine și mult!”, a spus șeful municipalității sucevene.

Conform estimărilor sale, bugetul propus ar ajunge pentru intervenții pe 100 de străzi din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: „În 2019 vom avea cel mai mare buget de asfaltări de până acum”.
 Vizualizări articol: 2470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Lungu: „În 2019 vom avea cel mai mare buget de asfaltări de până acum”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulz ciobănesc făcut în casă Dacă sunteți amatori de bucate rustice de la stâne, pe bază de brânzeturi și mămăligă, nu e nevoie să așteptați vacanța la munte sau târgul cu specific din toamnă pentru a vă bucura de așa ceva acasă. Un bulz ciobănesc se poate... Citeşte