Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 25 (7026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hotărâre

Indemnizaţii mai mari pentru consilierii judeţeni suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni suceveni vor primi mai mulţi bani pentru şedinţele lunare la care participă. Hotărârea a fost aprobată în şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Suceava, pentru această decizie existând şi trei consilieri care au votat împotrivă. În hotărâre se precizează că pentru participarea la şedinţele ordinare ale deliberativului membrii Consiliului Judeţean Suceava vor primi o indemnizaţie de 7% din indemnizaţia lunară a preşedintelui CJ. Până în prezent, indemnizaţia pentru o şedinţă ordinară era în cuantum de 5% din cea a şefului administraţiei judeţene. De asemenea, consilierii judeţeni vor mai primi o indemnizaţie în sumă de 3% din indemnizaţia preşedintelui CJ pentru participarea la şedinţele comisiilor de specialitate. Practic, în urma acestei majorări a indemnizaţiei, fiecare consilier judeţean ar urma să aibă o indemnizaţie brută de aproape 1.900 de lei, dacă va participa la şedinţele comisiilor de specialitate şi la şedinţa ordinară lunară. Proiectul de hotărâre pentru majorarea indemnizaţiilor consilierilor a fost aprobat cu 32 de voturi „pentru”, trei voturi „împotrivă” şi două abţineri.

De precizat că potrivit prevederilor Legii nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, indemnizaţia maximă lunară de care beneficiază consilierii judeţeni pentru participarea la numărul maxim de şedinţe este de până la 10% din indemnizaţia lunară a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indemnizaţii mai mari pentru consilierii judeţeni suceveni.
 Vizualizări articol: 2290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Indemnizaţii mai mari pentru consilierii judeţeni suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulz ciobănesc făcut în casă Dacă sunteți amatori de bucate rustice de la stâne, pe bază de brânzeturi și mămăligă, nu e nevoie să așteptați vacanța la munte sau târgul cu specific din toamnă pentru a vă bucura de așa ceva acasă. Un bulz ciobănesc se poate... Citeşte