Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 25 (7026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 31 ianuarie  -  6 februarie

Joi, 31 ianuarie

Lansarea cărţii „Priveşte şi încearcă să vezi”, de Doina Cernica

Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” găzduieşte joi, 31 ianuarie, la ora 11:00, în Sala de Artă „Elena Greculesi”, lansarea cărţii „Priveşte şi încearcă să vezi”, de Doina Cernica. Prezintă Mihaela Grădinariu, Gina Puică, Isabel Vintilă. Moderator: Alis Niculică.

 

Expoziţie de pictură „In memoriam: Tiberiu Cosovan”

Grupul artistic independent Domino organizează joi, 31 ianuarie, la ora 13:00, Expoziţia de pictură „In memoriam: Tiberiu Cosovan”. Vor fi expuse lucrări realizate de regretatul nostru coleg Tiberiu Cosovan, jurnalist şi artist plastic, şi tablouri semnate de artiştii Iosif Csukat şi Iulian Dziubinski. La eveniment sunt invitaţi şi artiştii plastici Radu Bercea, Anghel Vasile Siminiuc, Toader Ignătescu şi Konstantin Ungureanu Box.

Tot joi va fi lansat şi volumul „Vornicenii Mari – La rădăcini”, semnat de Alexandru I. Cozaciuc – Hogea, „carte dedicată tuturor oamenilor ce au rădăcinile în aceste meleaguri bucovinene”. Scriitorul Ion Drăguşanul ne-a spus că ambele manifestări, vernisajul expoziţiei „In memoriam: Tiberiu Cosovan” şi lansarea monografiei „Vornicenii Mari – La rădăcini” de pe 31 ianuarie se vor desfăşura în cadrul „Sărbătorilor Memoriei”, cu dedicare pentru „Ziua Artelor Plastice Bucovinene” (duminică, 31 ianuarie 1938, s-a înfiinţat, la Cernăuţi, Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina, adică SAAAPB).

 

Vineri, 1 februarie

Expoziția „12 lumi”, o colecție de ilustrații pentru copii, la Muzeul de Istorie

Centrul Ceh şi Muzeul Bucovinei din municipiul Suceava invită publicul la expoziția „12 lumi”, o colecție de ilustrații pentru copii, ce va putea fi vizitată, în perioada 1 - 28 februarie, în Sala Media a Muzeului de Istorie (Str. Ștefan cel Mare 33, Suceava). Vernisajul va avea loc pe 1 februarie, de la ora 13:00, iar directorul Centrului Ceh, Frantisek Zachoval, va fi prezent la deschidere pentru a face o scurtă introducere. Evenimentul este organizat de Centrul Ceh Bucureşti şi Muzeul Bucovinei.

 

Sâmbătă, 2 februarie

Spectacolul „Jocul de-a vacanța”, la Sala „Draga Olteanu Matei”

Spectacolul „Jocul de-a vacanța” de Mihail Sebastian, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 17:00, la Teatrul Birlic Fălticeni, Sala „Draga Olteanu Matei”. Un spectacol de Andrei Ciobanu. Intrarea este liberă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulz ciobănesc făcut în casă Dacă sunteți amatori de bucate rustice de la stâne, pe bază de brânzeturi și mămăligă, nu e nevoie să așteptați vacanța la munte sau târgul cu specific din toamnă pentru a vă bucura de așa ceva acasă. Un bulz ciobănesc se poate... Citeşte