Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 25 (7026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parteneriat

CJ Suceava a aprobat asocierea cu Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului pentru promovare turistică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava se va asociaţia cu municipiile Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc şi cu oraşul Gura Humorului în vederea realizării unui program comun de promovare în domeniul turismului din Bucovina şi dezvoltare economică şi socială. Potrivit unei hotărâri care a fost aprobată în şedinţa Consiliului Judeţean Suceava, preşedintele acestei instituţii, Gheorghe Flutur, a fost împuternicit să iniţieze şi să realizeze acţiunile concrete ce se vor realiza în cadrul acestui program, inclusiv prin indicarea responsabilităţilor şi sarcinilor directe ce le revin membrilor asocierii, acord care va fi supus aprobării deliberativului judeţean.

Hotărârea Consiliului Judeţean Suceava a fost aprobată după ce primarii şi consiliile locale din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului s-au întrunit într-o şedinţă comună în care au hotărât asocierea acestor staţiuni de interes naţional pentru promovarea unitară a turismului.

În şedinţa de ieri a deliberativului judeţean, Gheorghe Flutur a precizat că astfel de asocieri între localităţi funcţionează deja în alte locuri din ţară şi din străinătate. „Trebuie să luăm aceste poveşti de succes şi să le implementăm şi la noi”, a spus Flutur. El a arătat că cele trei staţiuni turistice de interes naţional au împreună un important domeniu schiabil, ceea ce reprezintă un atu în promovarea lor şi în atragerea unui număr mai mare de turişti. Şeful administraţiei judeţene a precizat că prin asocierea CJ Suceava cu cele trei localităţi se urmăreşte realizarea unor proiecte comune, inclusiv pentru realizarea unui sistem de transport în comun, care să facă legătura între staţiunile turistice, pentru a creşte astfel durata de şedere a turiştilor în judeţ.

„În urma prezentării strategiei de promovare a turismului în zona montană şi de dezvoltare economică a colectivităţilor locale, fiecare consiliu local a adoptat o hotărâre privind asocierea în cadrul unui program de promovare şi susţinere a dezvoltării turismului şi economiei locale, prin iniţierea şi promovarea unui acord de asociere între unităţi administrativ-teritoriale din judeţ, inclusiv prin alocarea de fonduri de la bugetele locale, în perspectiva înfiinţării unui Organism de Management al Destinaţiilor”, a declarat Flutur. El a mai adăugat că la această asociere pot adera şi alte localităţi cu potenţial turistic din judeţul Suceava.

De precizat că în şedinţa de ieri consilierul judeţean PSD Gheorghe Apetrii a propus ca viitoarea strategie comună pentru promovarea celor trei localităţi, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului, să fie gândită pentru a atrage un număr cât mai mare de turişti pe toată perioada anului, şi nu doar iarna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava a aprobat asocierea cu Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului pentru promovare turistică.
 Vizualizări articol: 1533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava a aprobat asocierea cu Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului pentru promovare turistică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulz ciobănesc făcut în casă Dacă sunteți amatori de bucate rustice de la stâne, pe bază de brânzeturi și mămăligă, nu e nevoie să așteptați vacanța la munte sau târgul cu specific din toamnă pentru a vă bucura de așa ceva acasă. Un bulz ciobănesc se poate... Citeşte