Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 25 (7026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Pur şi simplu de neînţeles

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

I-am văzut pe Rafa şi pe Nole jucând de sute de ori, iar în meciuri directe de câteva zeci de ori. Nu-mi amintesc însă ca vreo singură dată Rafa să fi jucat atât de prost, iar Nole atât de bine. Cred că se poate vorbi de alinierea planetară, perfectă pentru unul şi catastrofală pentru celălalt. Ca fan veşnic al lui Roger Federer, sigur că n-am fost tocmai fericit că finala au ajuns să o joace cei mai mari duşmani ai lui, deci şi ai mei. Dar nu pot să nu constat că dacă îl ţine forma arătată la Melbourne, atunci Djokovici este categoric imbatabil, atât cât îl va ţine. Nu ştiu dacă aţi sesizat amănuntul ăsta din statisticile absolut uluitoare ale partidei, anume că în întreg setul al doilea, Nole a comis... o singură greşeală neforţată! Iar asta după ce în setul întâi pierduse un singur punct pe propriul serviciu. Atenţie: nu un game, ci un singur punct, adică pe la un 40 - 0 s-a făcut 40 - 15!!! Prin comparaţie, acum trei zile, la turneul feminin din Thailanda, în meciul câştigat de Monica Niculescu împotriva lui Hsieh în două seturi, pe la jumătatea celui de-al doilea set Niculescu avea deja 17 greşeli neforţate, iar Hsieh... 39! Iar asta, în condiţiile în care ambele domnişoare dădeau în minge doar cât s-o treacă dincolo, nu cu sălbăticia cu care o buşeau şi Nole, şi Rafa. Diferenţele dintre ceea ce joacă băieţii şi meciurile feminine este enormă, fiind vorba practic de sporturi diferite. În plus, ca să justificăm titlul de azi, la feminin se produc nişte schimbări în joc şi implicit pe tabelă de te lasă complet năucit. Bunăoară alaltăieri, la Sankt Petersburg, Ostapenko (cea care în ultima vreme părea să fi uitat complet la ce folosesc racheta şi mingea) i-a dat un 6-1 în setul I lui Mladenovici, pentru ca apoi să-l piardă pe al doilea cu... 6-0! Şi, aproape logic, să-l câştige pe al treilea tot cu 6-0. Aceste salturi sunt nu doar de neînţeles, ci şi motivul pentru care la pariuri eu nu joc niciodată tenis feminin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pur şi simplu de neînţeles.
 Vizualizări articol: 1395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pur şi simplu de neînţeles5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulz ciobănesc făcut în casă Dacă sunteți amatori de bucate rustice de la stâne, pe bază de brânzeturi și mămăligă, nu e nevoie să așteptați vacanța la munte sau târgul cu specific din toamnă pentru a vă bucura de așa ceva acasă. Un bulz ciobănesc se poate... Citeşte