Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 246 (6956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Câmpulung Moldovenesc

Aproape 500 de participanţi la evenimentul caritabil „Îmbrăţişări gratuite”, ediţia a IV-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Freamăt de Speranţă” a reuşit şi în acest an să ofere „îmbrăţişări gratuite” celor aproximativ 500 de spectatori care au ales să-şi petreacă după-amiaza de marţi, 30 octombrie, la Câmpulung Moldovenesc, la Grădina Mariajelor, unde a avut loc ediţia a IV-a a evenimentului caritabil ,,Îmbrăţişări gratuite”. Au fost trei ore de poveste, cu invitaţi foarte talentaţi: tenorul Sorin Ursan Delaclit, Formaţia Vocal Instrumentală Piatra Şoimului, Larisa Francesca Nisioi, Grigore Năsui, Dorel Mihoc (MIDO), Mălina Ecaterina Ungureanu, Alina Asăvoaie, Elena Erhan, Teodora Stefăroiu, Sebastian Crăciun şi Armin Ivan.

 

S-au adunat 10.304 lei

Asociaţia „Freamăt de Speranţă” a pregătit „o tombolă a viselor” pentru cei aproximativ 500 de invitaţi veniţi din Suceava, Botoşani, Gura Humorului, Mitocu Dragomirnei şi Câmpulung Moldovenesc, ce a fost formată din ornamente şi lucruşoare handmade create de copii şi tineri cu nevoi speciale din cadrul programului de recuperare, picturi şi cărţi donate de artişti contemporani, precum şi câteva jocuri şi obiecte ornamentale donate de diferiţi prieteni din mediul online ai copilaşilor ce au devenit foarte iubiţi datorită mediatizării de care au parte de când fac parte din acest ONG, „Freamăt de Speranţă”.

În urma tombolei, dar şi datorită donaţiilor impresionante venite de la liceele şi şcolile partenere şi de la ceilalţi „donatori de vise împlinite”, s-a adunat suma de 10.304 lei, din care 9.000 de lei au fost depuşi într-un cont de economii destinat strângerii de fonduri pentru măreţul proiect al asociaţiei - ,,Clinica de Recuperare din Bucovina”.

Restul de bani vor fi folosiţi în amenajarea noului sediu ce a fost recent închiriat de către asociaţie, pentru a face faţă necesităţilor de recuperare ale beneficiarilor. Asociaţia aduce mulţumiri instituţiilor partenere şi sponsorilor: Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc, Grădina Mariajelor, gazda şi sponsorul principal al evenimentului, firmei La Nuşa, SC Dumilav SRL, Yulmiss foto, SC Andelvero SRL şi SC CRIAL SRL Suceava, Cercetaşii - punct local Suceava, Asociaţia Psihascend Suceava, Institutul Bucovina Suceava, Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, Şcoala Gimnaziala „Teodor Ştefanelli”, Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă”, Şcoala Gimnazială „George Voevidca”, Şcoala Gimnazială Sadova, Şcoala Gimnazială Vama, Colegiul Naţional „Dragoş Vodă”, Liceul Tehnologic Nr. 1 C-lung Mold. şi Grădiniţa „Căsuţa Piticilor”, precum şi voluntarilor implicaţi în proiect.

 

Emoţie şi speranţă

Preşedinta Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, Anca Crăciun, a spus că şcolile au ales să susţină abilitatea din dizabilitate parcurgând un întreg proiect de colaborare cu „Freamăt de Speranţă” şi publicul numeros din rândul elevilor a arătat că proiectul şi-a atins scopul şi elevii sunt conştienţi de drama persoanelor cu dizabilităţi şi de nevoia acestora de a fi acceptate şi ajutate de către societate.

Momente impresionante şi cu mare impact emoţional au fost prezentarea şi promovarea a doi tineri deosebit de talentaţi care au neşansa de a fi persoane cu dizabilităţi. Alina Asăvoaie, tânăra interpretă de muzică uşoară – nevăzătoare, şi poetul Sebastian Crăciun, care a oferit un moment artistic, împreună cu Armin Ivanş, prin care a dovedit că poţi fi un talentat actor şi dacă eşti ţintuit de o boală nemiloasă în scaun.

La sfârşit a fost oferită o masă gratuit pentru 50 de persoane, din partea sponsorilor SC Grădina Mariajelor, La Nuşa şi SC Andelvero din Câmpulung Moldovenesc. „A fost un eveniment cu mare impact asupra comunităţii şi negreşit de neuitat pentru tinerii cu nevoi speciale din cadrul Asociaţiei <Freamăt de Speranţă>, precum şi pentru invitaţii lor, tinerii cu nevoi speciale de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Mitocu Dragomirnei”, a completat Anca Crăciun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 500 de participanţi la evenimentul caritabil „Îmbrăţişări gratuite”, ediţia a IV-a.
 Vizualizări articol: 1419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape 500 de participanţi la evenimentul caritabil „Îmbrăţişări gratuite”, ediţia a IV-a5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de iaurt (yayla – rețetă originală turcească) Este unul dintre preparatele de care își amintesc cei ce au fost în vacanță pe la turci, dar se găsește și în bucătăria noastră dobrogeană, probabil tot din influență turcească. Este o ciorbă albă extrem de ușor de făcut, foarte... Citeşte