Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 246 (6956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ucidere din culpă

Biciclistul mort în accidentul de la Dumbrăveni a fost călcat de un vehicul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moartea bărbatului de 60 de ani, din Dumbrăveni, găsit duminică seara în stare gravă pe carosabil de către un şofer, este cercetată în continuare de poliţişti, după ce rezultatele necropsiei au arătat că sfârşitul acestuia a fost violent, datorat unor leziuni interne multiple produse prin trecerea unui vehicul peste corpul acestuia. Pentru identificarea autorului dispărut de la locul accidentului, poliţiştii vor folosi şi imaginile surprinse de către camerele de supraveghere montate în zonă.

 

Biciclist în stare gravă pe asfalt şi o declaraţie contradictorie

Un apel la 112 îi sesiza pe poliţiştii din oraşul Salcea, duminică seara, în jurul orei 21.50, despre faptul că la ieşirea din localitatea Dumbrăveni, pe DN 29, a fost găsit un biciclist căzut pe partea carosabilă a drumului. S-a constatat astfel că în urmă cu câteva minute, un bărbat din judeţul Botoşani, aflat la volanul unui autoturism Ford, care se deplasa spre Botoşani, a observat pe drum un biciclist căzut pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers. El a frânat brusc şi a virat spre stânga, pentru a evita coliziunea cu biciclistul căzut, şi a oprit imediat după ce a trecut de acesta. Din sens opus se deplasa un alt şofer din acelaşi judeţ, la volanul unui autoturism marca Volvo, care a observat biciclistul căzut pe şosea şi manevra de evitare efectuată de primul şofer. Şoferul celui de-al doilea autoturism sosit în zonă a sunat la 112, sesizând poliţiştilor ceea ce se petrecuse.

Mai mulţi martori care au oprit maşinile şi au încercat să dea o mână de ajutor au reuşit să stea de vorbă cu biciclistul rănit, care, chiar dacă se afla în stare de ebrietate, le-a spus celor de faţă că a căzut. La întrebarea dacă fusese lovit de o maşină, bărbatul prăbuşit pe şosea le-a răspund convingător, de mai multe ori, că a căzut şi că nu a fost victima unui vehicul. Un echipaj al ambulanţei l-a preluat pe biciclistul grav rănit şi l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. El a fost identificat ca fiind Gheorghe Ş., un bărbat de 60 de ani din comuna Dumbrăveni, iar din cauza stării de sănătate nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

 

Ancheta urmează a stabili cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat

Poliţiştii au verificat locul producerii accidentului, fiind examinate bicicleta şi autoturismul marca Ford, pentru a se clarifica implicarea sau nu a acestuia în producerea accidentului. Au fost de asemenea luate declaraţii de la toţi cei care au văzut ceva legat de producerea accidentului.

În timpul nopţii care a urmat, în jurul orei 01.40, reprezentanţii Spitalului Judeţean Suceava au comunicat faptul că bărbatul de 60 de ani rănit în accident a decedat în spital. În aceste condiţii, cea care avea să lămurească cum a intervenit moartea bărbatului avea să fie necropsia, care a avut loc în timpul zilei de marţi. Rezultatele acesteia arată că moartea bărbatului a fost una violentă şi a intervenit în urma producerii unor leziuni interne multiple, cu fracturi de bazin şi de coloană lombară. Acestea au fost cauzate în mod sigur de trecerea unui vehicul peste corpul bărbatului. Poliţiştii care continuă cercetările şi speră ca aceste rezultate ale necropsiei coroborate cu imaginile video de pe camerele de supraveghere să ducă la identificarea autorului. Cazul este instrumentat în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biciclistul mort în accidentul de la Dumbrăveni a fost călcat de un vehicul.
 Vizualizări articol: 4430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biciclistul mort în accidentul de la Dumbrăveni a fost călcat de un vehicul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de iaurt (yayla – rețetă originală turcească) Este unul dintre preparatele de care își amintesc cei ce au fost în vacanță pe la turci, dar se găsește și în bucătăria noastră dobrogeană, probabil tot din influență turcească. Este o ciorbă albă extrem de ușor de făcut, foarte... Citeşte