Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 246 (6956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tâlhărie

Prins în timp ce fura o oaie, un tânăr i-a dat cu parul în cap ciobanului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 18 ani este acuzat de tâlhărie calificată, după ce i-a luat la bătaie pe cei cărora încerca să le fure oile de la stână. Incidentul violent a avut loc luni seara, la o stână amplasată în zona imaşului din apropierea satului Trei Movile din comuna Şcheia.

Un apel la 112, dat de către proprietara stânei în jurul orei 22.15, îi anunţa pe poliţiştii Secţiei de Poliţie Şcheia despre faptul că un cioban îl prinsese pe un tânăr de 18 ani în timp ce fura oi din ocolul stânei. Cercetările au scos la iveală faptul că în momentul furtului, la stână se aflau doi ciobani angajaţi, unul de 59 de ani şi celălalt de 22 de ani, ambii din judeţul Botoşani. La un moment dat, cei doi au auzit câinii lătrând şi când au ieşit afară l-au văzut în ocolul stânei pe Ionuţ B., de 18 ani, una dintre oi fiind scoasă deja în afara ţarcului. Când s-au apropiat de el, tânărul a fugit, iar ciobanii au intrat în stână pentru a anunţa telefonic proprietara despre ceea ce se întâmpla.

În momentul în care ciobanul de 59 de ani a ieşit din adăpost, tânărul venit la furat l-a lovit în cap, după care a încercat să fugă. Fiind urmărit de ciobanul de 22 de ani, fugarul a fost prins şi reţinut în stână, până la sosirea proprietarei, care a solicitat sprijinul poliţiştilor. În timpul discuţiilor, Ionuţ B. i-a ameninţat cu violenţe pe cei doi ciobani, iar pe proprietară a lovit-o cu o oală aflată la îndemână. Un echipaj al ambulanţei a sosit la faţa locului, pentru a-i acorda îngrijiri medicale bărbatului de 59 de ani, în timp ce femeia a refuzat să fie transportată la spital.

În urma cercetărilor întreprinse de poliţişti, aceştia au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

A doua zi poliţiştii au primit raportul medico-legal, prin care erau informaţi că bărbatul de 59 de ani, rănit în timpul comiterii furtului, necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În urma audierii martorilor, a persoanelor vătămate şi a ridicării probelor de la faţa locului, poliţiştii au dispus schimbarea încadrării din infracţiunile de furt calificat, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, în infracţiunea de tâlhărie calificată. Pe numele lui Ionuţ B., de 18 ani, din comuna Stroieşti, a fost emisă marţi o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, aceasta fiind confirmată şi de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

El a fost introdus în arestul IPJ Suceava, iar miercuri seara, la propunerea procurorilor, judecătorii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins în timp ce fura o oaie, un tânăr i-a dat cu parul în cap ciobanului.
 Vizualizări articol: 3287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Prins în timp ce fura o oaie, un tânăr i-a dat cu parul în cap ciobanului4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de iaurt (yayla – rețetă originală turcească) Este unul dintre preparatele de care își amintesc cei ce au fost în vacanță pe la turci, dar se găsește și în bucătăria noastră dobrogeană, probabil tot din influență turcească. Este o ciorbă albă extrem de ușor de făcut, foarte... Citeşte