Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 234 (6944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Licitaţie

Cinci asocieri de firme îşi dispută lucrarea de realizare a bazei auto pentru autobuzele electrice de transport public din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Licitaţia pentru proiectarea şi execuţia platformei care va deservi viitoarea bază auto pentru cele 55 de autobuze electrice cu care va fi asigurat transportul public în municipiul Suceava a atras un număr mare de firme interesate.

Nu mai puţin de cinci asocieri de firme au depus oferte pentru a prinde contractul în valoare de 3,5 milioane de lei, care cuprinde atât proiectare cât şi execuţia platformei betonate, plus împrejmuire, pentru staţia de încărcare a autobuzelor electrice.

Astfel, lucrarea, care are ca termen de realizare numai trei luni, este ofertată de către asocierile: Conbucovina – Wareso, Euroest Grup – SRC Nord Division SRL, Fibracis Grup cu SC Drum Pod SRL, Florconstruct cu Dru-Po SRL, SUCT cu SC Nord Studio SRL.

„Mă bucur că toţi sunt din Suceava. E greu cu forţa de muncă, a fost nevoie să aducem oameni din Ucraina să terminăm cu amenajările din jurul statuii ecvestre din parcul Şipote. Sper să adjudecăm licitaţia cât mai repede şi să demarăm lucrările pentru noua platformă, mai ales că în luna noiembrie vrem să depunem proiectul de mobilitate urbană, pentru dotarea TPL cu autobuze electrice, din fonduri europene”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Dacă nu intervin alte modificări, solicitate de unele municipii din ţară, care nu au pregătit încă proiectele de mobilitate urbană, termenul limită de depunere a documentelor va fi 31 decembrie 2018.

Noul sediu al TPL, în care va funcţiona divizia electrică de autobuze şi microbuze, care urmează să fie aduse pe fonduri europene şi fonduri elveţiene, va fi amenajat pe un deal din Burdujeni Sat, în capătul străzii Căpitan Grigore Andrei, care a fost modernizată.

Suprafaţa totală care va fi amenajată cu dale de beton este de 9.750 mp, din care platforma de încărcare va avea 5.000 de mp, staţia de mentenanţă 900 de mp, birouri 60 mp, vestiare – 80 mp, depozit pentru scule şi piese - 50 de mp, stand pentru verificarea auto – 70 mp, spălătorie auto – 65 mp. Realizarea noii baze auto impune şi realizarea unui zid de sprijin, dar şi a unui gard, în jurul perimetrului amenajat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci asocieri de firme îşi dispută lucrarea de realizare a bazei auto pentru autobuzele electrice de transport public din Suceava.
 Vizualizări articol: 1348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci asocieri de firme îşi dispută lucrarea de realizare a bazei auto pentru autobuzele electrice de transport public din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei