Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 234 (6944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Sancţiune

Un giurgiuvean s-a trezit cu cauciucurile dezumflate, după ce a blocat cu maşina aleea de acces la un bloc din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un giurgiuvean venit cu treburi în municipiul Suceava a avut, ieri dimineaţă, o neplăcută surpriză când a constatat că toate cauciucurile autoturismului său au fost dezumflate. Tot dimineaţă a observat că, în noaptea precedentă, prin modul în care şi-a parcat maşina pe trotuarul din faţa unui bloc de pe strada Samoil Isopescu, a blocat total accesul şi ieşirea de pe alee.

Pentru a putea ajunge acasă sau din bloc la stradă locatarii au avut două variante: fie să sară peste boscheţi, fie să escaladeze autoturismul. Acest lucru a fost sancţionat cu dezumflarea cauciucurilor, de către un locatar supărat, posibil acelaşi care i-a lăsat giurgiuveanului şi un bilet în parbriz: „Țăranule. Ai blocat intrarea în bloc. A doua oară o găseşti pe genţi (pene). Locatar bloc”.

Alţi locatari au crezut că proprietarul autoturismului înmatriculat în judeţul Giurgiu ştia că în blocul respectiv are domiciliul şi primarul de Suceava, Ion Lungu, iar bararea accesului/ieşirii cu maşina a fost o formă de protest faţă de insuficienţa locurilor de parcare în zonă.

 

Proprietarul maşinii a scăpat doar cu un avertisment din partea Poliţiei Locale

În realitate, lucrurile s-au petrecut mult mai simplu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Suceava, Liviu Manoliu, a declarat că echipajul care a mers la faţa locului, în urma sesizării unuia dintre vecini, a discutat cu şoferul în cauză, iar acesta a explicat că nu şi-a dat seama că a blocat accesul în bloc. „A spus că a ajuns marţi noaptea, era întuneric şi a parcat unde a găsit un loc liber, fără să-şi dea seama că era de fapt intrarea pe aleea de acces la bloc. Și-a cerut scuze, n-a fost rea intenţie”, a spus poliţistul. Explicaţia este plauzibilă pentru că în zonă stâlpul de iluminat stradal este acoperit în mare parte de un copac, ceea ce face ca noaptea vizibilitatea să fie redusă.

Pentru că a fost cooperant, a mutat imediat maşina şi şi-a cerut scuze, giurgiuveanul a scăpat fără amendă pentru blocarea unei căi de acces, primind doar un avertisment verbal din partea poliţiştilor.

Contactat, primarul Lungu a declarat că dacă ar fi fost la locuinţa din Suceava şi ar fi văzut autoturismul blocând calea de acces ar fi avut aceeaşi reacţie cu a vecinului care a sunat la poliţie. „Aş fi telefonat la poliţia locală, să vină să oblige proprietarul să ridice maşina şi să-l amendeze. Este vorba despre cei 7 ani de acasă, până la urmă. Cum să blochezi accesul la un bloc?! Din păcate, ne mai confruntăm şi cu astfel de situaţii”, a spus primarul Sucevei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un giurgiuvean s-a trezit cu cauciucurile dezumflate, după ce a blocat cu maşina aleea de acces la un bloc din Suceava.
 Vizualizări articol: 5541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Un giurgiuvean s-a trezit cu cauciucurile dezumflate, după ce a blocat cu maşina aleea de acces la un bloc din Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei